Računalništvo, telefonija
17.07.2012 12:00

Deli z drugimi:

Share

Posodobitev kartografije za golf igrišča

Novi verziji v3.10 je bilo dodanih 279 golf igrišč, tudi 2 v Sloveniji.
Posodobitev kartografije za golf igrišča
Posodobitev kartografije za golf igrišča

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja novo posodobitev kartografije za golf igrišča, in sicer za naprave Garmin Approach. Sedaj je dodana kartografija za golf igrišča za 10 novih držav. Nova verzija kartografije v3.10 vključuje pokritost za Bosno in Hercegovino, Hrvaško, Egipt, Kenijo, Malto, Poljsko, Srbijo, Šri Lanko, Tunizijo in Združene arabske emirate. Celotna pokritost golf igrišč se je povečala na več kot 8.000, kar predstavlja več kot 91% golf igrišč v trenutni pokritosti držav z razširjenim seznamom priljubljenih destinacij za počitnice.

Novosti v novi verziji v3.10:

  • Skupno število golf igrišč: 8,097 – 279 golf igrišč je bilo dodanih v tej verziji, med drugim 60 v Veliki Britaniji, 28 na Poljskem, 20 na Irskem in 2 v Sloveniji.
  • Skupno število držav pokritih z golf igrišči je 33, od tega je 10 novih držav: Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Egipt, Kenija, Malta, Poljska, Srbija, Šri Lanka, Tunizija in Združeni arabski emirati.
  • 207 golf igrišč je bilo posodobljenih.
  • 632 upoštevanih komentarjev s strani uporabnikov (večinoma v povezavi z golf igrišči v Veliki Britaniji, Franciji, Španiji in na Irskem).

Uporabniki naprav Garmin Approach lahko brezplačno nadgradijo svoje naprave z zadnjo verzijo kartografije za golf igrišča, ki se nahaja tukaj, seznam “Approach Golf igrišč” pa je na voljo tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več