11.12.2012 16:26

Pospešite svoj posel

V današnjih časih je prednost pred drugimi pomembna. Ideje je potrebno spraviti na papir in vsak delček komunikacije podjetju omogoča, da izstopi iz povprečja. Z visoko učinkovitostjo in nizkimi stroški vzdrževanja bo nova serija črno-belih laserskih tiskalnikov Brother ena najboljših naložb v podjetju.
Brother MFC-6180DW

Brother nova serija hitrih laserskih črno-belih naprav zaokroža naslednje modele: tiskalnike HL-5440D, HL-5450DN, HL-5470DW in večfunkcijske naprave DCP-811DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN ter MFC-8950DW. Določena je z visoko kakovostjo, ki ponuja najvišji razred črno-belega tiskanja, faksiranja in kopiranja, skupaj z barvnim samodejnim obojestranskim optičnim branjem in novo moderno stilsko obliko. Odlična rešitev za vsak posel, ne glede na velikost.

Kako postati bolj učinkovit?

Visoka hitrost, zanesljivost in povečana produktivnost je ključ do uspeha. Z visoko kakovostjo tiska, ločljivostjo 1200 x 1200 dpi in hitrostjo 40 strani na minuto naprave Brother izpolnjujejo vse kriterije za zahtevna poslovna okolja.

Priročnost in enostavnost uporabe je dosežena s povečano zmogljivostjo papirja na 550 listov, obojestranskim tiskanjem in novim intuitivnim zaslonom na dotik (UI) s premerom 12,6 cm. Dodatni ročni podajalnik omogoča tiskanje na različne medije, kot so ovojnice, nalepke, papir posebnih velikosti itd.

Zmogljivo optično branje in povezljivost omogočata souporabo informacij lokalno in oddaljeno, v trenutku ter ponujata popolno vključevanje v sistem vašega podjetja in procese dokumentiranja.

Napredne rešitve za upravljanje naprave so povezane s kompleksno programsko opremo, ki omogoča boljše in lažje virtualno upravljanje z napravo v srednje velikih/velikih podjetjih. Programi vključujejo BRAdmin Professional − za oddaljeno spremljanje in nastavitve tiskalnika na več lokacijah, Web Based Management − za upravljanje naprav preko spletnega brskalnika in Universal Printer Driver − enojni priročni gonilnik, ki se lahko uporablja za več Brother naprav preko več lokacij iz centralne dostopne točke.

Izboljšana združljivost z virtualno programsko opremo za upravljanje s papirjem omogočata industrijski gonilnik za optični bralnik ISIS in programska oprema Citrix.

Rešitve združljivosti tiskanja iz oblaka in mobilnega tiskanja

Serija je združljiva z vrsto rešitev za mobilne naprave. To omogoča tiskanje in optično branje iz večine aplikacij in tipov datotek.

Mobilno tiskanje na tiskalnike Brother omogočata dve aplikaciji. Brother je razvil brezplačno aplikacijo iPrint&Scan, ki omogoča brezžično tiskanje fotografij (JPEG) iz in optično branje v vaše Apple naprave, Androidne pametne telefone in telefone Windows 7. Applova različica za iOS se imenuje AirPrint in ponuja tiskanje e-pošte, fotografij, spletnih strani in dokumentov za Applove naprave. Za uporabo obeh aplikacij ni potrebno nalaganje programske opreme, nameščanje gonilnikov ali priključitev kablov. Z le nekaj dotiki ogledovanje nečesa na zaslonu lahko postane tiskana kopija.

Na vseh teh napravah, vključno z Blackberriji in Nokia Symbian telefoni, je mogoče tiskati večino tipov datotek preko brezplačne aplikacije Cortado.

Nova serija tiskalnikov Brother ponuja združljivost z Google Cloud Print-om, ki povezuje tiskalnik z mrežo. Z uporabo Google Cloud Print-a lahko omogočite sebi in vsem, ki jih izberete, dostop do vašega tiskalnika iz aplikacij, ki jih uporabljate dnevno.

Visoka delovna učinkovitost in nizki stroki vzdrževanja s HL-6180DW in MFC-8950DW

HL-6180DW je popoln sodelavec, ki ponuja visoko hitrost in zanesljivost v najbolj zahtevnih poslovnih okoljih. Tiskalnik je opremljen s serijo enostavnih funkcij za uporabo in stroškovno učinkovitih rešitev, ki prinašajo nadpovprečne rezultate dan za dnem. Odlikuje ga tiho delovanje, neposredna brezžična povezljivost (WiFi direct) in funkcija Job Logging, ki omogoča vpogled v natančne podatke o tem, koliko in kaj kdo tiska. Toner za 12.000 strani predvideva zmanjšanje stroškov in zmanjšuje vpliva na okolje, kar potrjuje tudi certifikat Energy Star.

MFC-8950DW predstavlja visoko kakovostno večfunkcijsko napravo, ki združuje tiskanje, kopiranje, optično branje in faksiranje. Izpostaviti velja dvojni CIS optični bralnik za hitrejše delovanje (optično branje črno-belih dokumentov 1,79 s, barvnih 2,68 s in obojestranskih 4,7 s). Dokumente je mogoče neposredno optično prebrati v Dropbox, Google Docs in Evernote. Delovno učinkovitost naprava presega tudi s pomočjo funkcij WiFi Direct, Job Logging in Secure Function Lock, s katero je možno natančno določiti opravila, ki jih lahko koristi vsak uporabnik posebej.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35