Računalništvo, telefonija
24.05.2013 20:32

Deli z drugimi:

Share

Postanite del uspešne zgodbe Brother

V sredo, 15. maja 2013, seje v Medvodah ob krožišču veliko dogajalo. Že od jutranjih ur so se tam zbirali gostje iz Slovenije, Hrvaške in BiH, saj so se, sedaj tudi uradno, odprli novi poslovno-razstavni prostori podjetja Brother v Sloveniji.
Ekipa Brother z g. Alešem Liscem
Ekipa Brother z g. Alešem Liscem

Podjetje Brother

Podjetje Brother, na trgu že dobrih sto let, se lahko pohvali z več kot 50-letno tradicijo v Evropi, številnimi inovacijami ter učinkovitimi rešitvami v tehnologiji tiskanja. Ta japonska mednarodna korporacijo tudi v Sloveniji že 20. leto z visoko kakovostnimi in stroškovno ugodnimi poslovnimi rešitvami tiskanja uspešno povečuje učinkovitost mnogih podjetij. Njihovo sleherno delovanje je namenjeno temu, da bi tukaj in zdaj izboljšali dodano vrednost, ki je v tem obdobju ključnega pomena za vsak posel.

Namen novih prostorov

Novi poslovno-razstavni prostori so skupaj z novo brezplačno številko TiskaFon 080 32 34 namenjeni predvsem v pomoč in podporo poslovnim partnerjem ter končnim kupcem. V pisarni Brother ekipa ponuja svetovanje o učinkovitosti v tiskanju in upravljanju z dokumenti ter možnost ogleda in prevzema testnih naprav.

Otvoritev

Zastopništvo podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH se je ob 5-letnici uspešnega delovanja v tej regiji odločilo, da naredi nov korak v prihodnost. Otvoritev poslovno-razstavnih prostorov je potekala v družbi ožjih poslovnih partnerjev, s katerimi je Brother dosegel odlične poslovne rezultate. S sloganom »Poletite z nami!« je bilo čutiti prijetno vzdušje med povabljenci in gostitelji, ki so se s tematsko predstavitvijo letališča poslovnih uspehov še posebej potrudili: preproge v modri barvi podjetja Brother, stoli v postavitvi letala, 3 ljubke stevardese in ne nazadnje tudi »airport shuttle«, ki je povabljence vozil na ogled novih prostorov na drugo stran krožišča, na Gorenjsko cesto 50 A.

Ob odličnem prigrizku in penini je goste s svojim prijetnim glasom in stasom razvajala vrhunska slovenska diva Rebeka Dremelj, ki je očarala vse do zadnjega. Z zanosom in motivacijo je v dvorani nadaljeval tudi gost dogodka, marketinški guru Aleš Lisac, partner podjetja Brother Slovenija, ki je vsem prisotnim namenil nekaj besed o prodaji in pomenu pridobivanja novega znanja v teh kriznih časih. Tudi generalni direktor podjetja Brother CEE GmbH, Tomonaga Takashi, je poudaril pomen izobraževanja in inovativnosti za prihodnje uspehe. Gostje so nato prisluhnili regionalnemu vodji prodaje in razvoja, gospodu Andreju Zalokarju, ki je na kratko predstavil uspehe in vizijo podjetja Brother tako lokalno, kot tudi globalno. Zanimiv je podatek, da podjetje Brother deluje v 44 državah na svetu in skupno zaposluje skoraj 30.000 ljudi, od tega 5 odstotkov v evropskem delu sveta. Po prodajnih rezultatih podjetje v Zahodni Evropi posega po prvih treh mestih, najbolj prodajno učinkovit, na 1. mestu, pa je v segmentu brizgalnih A3 naprav. Po zahvali poslovnim partnerjem, ki so pripomogli k uspehom podjetja, je bilo v jedilnici slišati kar nekaj anekdot povabljenih o preteklih petih letih sodelovanja s podjetjem Brother. Prireditev se je poleg ogleda pisarne zaključila še z velikansko torto ─ tiskalnikom Brother iz nove serije Print 3.0.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več