Računalništvo, telefonija
15.04.2015 09:19

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete pametno označevanje na vašem delovnem mestu?

Ja, tudi za označevanje obstaja aplikacija, pametno z Brother iPrint&Label. Glede na dejstvo, da je uporaba pametnih telefonov in tablic na delovnem mestu dnevno v porastu, imajo zaposleni zdaj možnost oblikovanja in tiskanja nalepk iz svojih mobilnih naprav z uporabo aplikacije Brother iPrint&Label.
WiFi naprava za nalepke Brother PT-P750W
WiFi naprava za nalepke Brother PT-P750W

Brezplačna aplikacija deluje z novejšimi Brother P-touch in QL-tiskalniki nalepk, ki omogočajo WiFi povezavo (QL-710W, QL-720NW in PT-P750W) in so bili razviti prav za omogočanje boljše povezljivosti. Programska oprema aplikacije omogoča hitro in enostavno ustvarjanje nalepk, saj vsebuje predloge za pošiljke, priponke z imeni ter različne znake, dodate pa lahko tudi črtne kode, grafike in fotografije.

Andrej Zalokar, regionalni vodja za Slovenijo Hrvaško in BiH, je povedal: “Vse več ljudi na svojem delovnem mestu službeno uporablja pametne telephone in tablice. Zagotavljanje nemotenega dela glede povezljivosti njihovih mobilnih naprav z ostalo tehnologijo je torej nujno. Z našimi novimi WiFi modeli je označevanje prepričljivo postalo še bolj pametno. So hitri in najbolj povezljivi v svojih vrstah ter omogočajo zares enostavno označevanje na delovnem mestu.”

P-touch P750W je prva naprava za označevanje Brother, ki ponuja NFC-tehnologijo (Near Field Communication oz. polje bližnje komunikacije) – da se je lahko enostavno “dotaknete za povezavo” z drugo napravo. Odlična je za souporabo v pisarni in ponuja možnost tiskanja iz računalnika, Mac-a, pametnih telefonov in tablic. Prav tako uboraba naprave PT-P750W ni omejena le na pisarno, saj ima možnost napajanja z baterijo. Zamislite si tiskanje nalepk kjerkoli, kadarkoli in kdorkoli.

P-touch serija naprav izdeluje profesionalne laminirane nalepke, ki so idealne za težke pogoje, saj so odporne na drgnjenje, vodo, kemikalije in sončno svetlobo. Brother QL-serija naprav pa proizvaja nalepke iz papirja in filma, prilagodljivih oblik in se uporabljajo predvsem za priponke z imeni in za naslove poštnih pošiljk, ki jih lahko prenesemo neposredno iz programov Office.

Da bi pomagali podjetjem pri označevanju, je Brother pripravil -50 % na cene naprav P-touch P750W in QL-710W v mesecih april, maj in junij 2015.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več