Računalništvo, telefonija
01.12.2016 09:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pomoč pri izdelavi WordPress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?

Pomoč pri izdelavi Wordpress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?
Pomoč pri izdelavi Wordpress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?

Dobro je preveriti, kdo vse vam lahko pomaga svoje podjetje oziroma dejavnost najbolje predstaviti svetu. Ne glede na to ali iščete programerja, ki vam bo pomagal postaviti ali urejati WordPress ali klasično spletno stran, PrestaShop oz. Magento spletno trgovino, tistega, ki bo poskrbel za pripravo besedil, prevode, lektoriranje in seveda oblikovno odličnost celotnega paketa ali celo ekipo izvajalcev, ki bodo za vas izgradili spletno aplikacijo “iz nule”.


Vedno se najprej obrnite na Omisli.si, kjer boste hitro prejeli več različnih ponudb lokalnih ponudnikov, ki jim zaupamo, so kvalificirani ter seveda na voljo. Vsa dogovarjanja so urejena na enem mestu, nič več nepreglednih e-mailov. Prihranili boste ogromno časa, denarja in se tako raje posvetili tistemu, v čemer ste zares dobri.


Za uspešen spletni nastop je namreč smiselno sodelovati z več ponudniki. Vsak je strokovnjak na svojem področju. Že res, da se lahko s pomočjo enostavnih orodij izdelave lotite tudi sami ali pa jo zaupate prijatelju, ki se s tem občasno ukvarja. A vedno boste na koncu potrebovali pomoč. Vsaj za kaj resnejšega od bloga, ki ga na koncu le redki berejo.


5 nujnih korakov, ko razmišljate o WordPress spletni strani ali PrestaShop / Magento spletni trgovini:

  1. Vzpostavitev WordPress spletne strani oz PrestaShop / Magento spletne trgovine
    Vse se sprva zdi enostavno, zakupil bom domeno in gostovanje, namestil svoj priljubljeni CMS urejevalnik in voilà, spletna stran stoji. Vsi, ki ste to že kdaj počeli veste, da ni čisto tako. Še bolj kot to, drži slednje. Ste se odločili prodajati preko spletne strani ali spletne trgovine ali ste se odločili naučiti se, kako programirati? Če prvo, hitro do Omisli.si/programerja in oddajte brezplačno in neobvezujoče povpraševanje in prejeli boste konkurenčne ponudbe.

  2. Oblikovanje, dizajn, CGP, logotipi, …
    Čeprav se vam morda sprva ni zdelo pomembno, ste potem, ko ste prebrali nekaj člankov na temo marketinga hitro ugotovili, kako zelo pomemben je lahko dizajn za marketing, kajne? Tudi ni ravno profesionalno, če je vaša spletna stran ali trgovina na las podobna 100 drugim. Omislite si torej oblikovalca.

  3. Copywriting – ustvarjanje in dodajanje vsebin (ali opisov izdelkov / storitev)
    Ko je spletna stran ali trgovina on-line, je zelo dolgočasna. Prazna. Ogromno časa boste izgubili z vsebino. Že res, da le vi veste, kaj mora biti kje, to pa ne pomeni, da vam pri tem ne morejo pomagati izkušeni tekstopisci, ki hkrati obvladajo SEO veščine in marketinško pisanje. Poiščite jih preko Omisli.si/pisca.

  4. Lektoriranje spletne strani
    Lektoriranje ni nujno, danes na spletnih straneh preživimo zares malo časa. Pa vendar, četudi ne bo ravno vsak blog prispevek popolnoma brez napače, poskrbite, da bodo vsaj stalni teksti brezhibni. Omislite si lektorja.

  5. Prevod spletne strani za tuje trge
    Morda začenjate le na sončni strani Alp a hitro boste ugotovili, da je ribe smiselno loviti tudi v večjih jezerih ter oceanih, ne le lokalnih potokih. Ko bo čas za rast, se obrnite na Omisli.si/prevajalca.

  6. Vzdrževanje WordPress spletne strani oz PrestaShop / Magento spletne trgovine
    Tukaj se večina ušteje. Zdaj je že vse OK, kaj pa čez pol leta ali prej, ko bo potrebno vse skupaj posodobiti in kar naenkrat nič več ne bo delalo? Ali ko si boste omislili tisti fini pop-up obrazec za naročanje na tedenske e-novice? Ali, bognedaj, vam nekdo vdre v spletno stran in potrebujete hitro pomoč? Obrnite se na izkušene izvajalce preko Omisli.si/programerja.

Kakorkoli se odločite, veliko sreče pri bodočih projektih!

>> Ste ponudnik katere od zgornjih storitev in želite več posla? Omisli.si vam na pladnju dostavi preverjene stranke za mala podjetja. Za vas je prvi sklenjen posel brezplačen! Brezplačno se vpišite tukaj.



Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več