Računalništvo, telefonija
30.04.2015 16:41
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pozor vsi uporabniki Androida!

Pametno pisalo Livescribe 3 je od slej na voljo tudi za Android operacijske sisteme. Z aplikacijo Livescribe+ in pametnim pisalom boste imeli lahko vse zapiske od slej v digitalni obliki, pomeni da jih lahko urejate, pošiljate prijateljem in jim dodajate slike, dokumente.
Odlej tudi za Android OS
Odlej tudi za Android OS

Ker je vsaka pametna naprava dokaj velika naložba, jo vsi želimo kar se da izkoristiti. Zato vam tokrat predstavljamo napravo, ki je nepogrešljiva za vse študente, podjetnike, grafične oblikovalce, profesorje in novinarje. Livescribe 3 Smartpen je pametno pisalo, ki besede iz zvezka prenese v digitalni svet. Vse zapiske iz sestanka in predavanja imamo lahko na IOS ali Android tablici oziroma telefonu.

Livescribe+

Liveccribe+ je aplikacija, ki si jo lahko prenesete na spodnji povezavi in vam omogoča da izkoristite vse prednosti pametnega pisala. Smartpen Livescribe 3 bo preko Bluetooth povezave sinhroniziran z aplikacijo in tako boste brez časovnega zamika vse vaše zapiske iz zvezka videli tudi na telefonu. Tam jih lahko:

  • urejate
  • dodajate slike, besedilo, priponke
  • si shranite zapisane kontakte v telefon
  • dodate opomnik v telefon na podlagi zapisanega
  • kreirate dogodek v koledar
  • po zapiskih lahko iščete
  • besede pretvorite v tipkarsko pisavo.

Aplikacija za IOS: https://itunes.apple.com/us/app/livescribe+/id718731977?mt=8

Aplikacija za Android OS: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livescribe.companion

Pisalo Livescribe 3: http://www.livescribe.si/naroci/livescribe3/

Posname zvok in ga sinhronizira s pisavo

Se vam je že kdaj zgodilo, da si med predavanjem niste mogli vsega zapisati? So sestanki naporni in včasih ne zapišete vseh podrobnosti? Z aplikacijo Livescribe+ lahko posnamete zvok in ga sinhronizirate s pisavo med tem ko pišete s pametnim pisalom po zvezku. Kasneje boste le tapnili na digitalne zapiske in poslušali zvok od časa, ko ste zapisano zapisali. To je način, ki bo študentom lajšal učenje, pri čemer ne bodo potrebovali goro literature. Zapisniki sestanka bodo pregledni in kadarkoli boste lahko vrnili na določeno točno dnevnega reda.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več