Računalništvo, telefonija
13.02.2015 18:42

Deli z drugimi:

Share

Pozor vsi uporabniki Apple izdelkov

Ker je vsaka pametna naprava dokaj velika naložba, jo vsi želimo kar se da izkoristiti. Zato vam tokrat predstavljamo napravo, ki je nepogrešljiva za vse študente, podjetnike, grafične oblikovalce, profesorje in novinarje. Livescribe 3 Smartpen je pametno pisalo, ki besede iz zvezka prenese v digitalni svet. Vse zapiske iz sestanka in predavanja imamo lahko na tablici ali telefonu, kar nam prinese mobilnost, urejenost, organiziranost in produktivnost.
Skoraj brez časovnega zamika, takoj na pametni napravi.
Skoraj brez časovnega zamika, takoj na pametni napravi.

Smartpen Livescribe 3

Nova pametna naprava, ki nam vse zapisano v zvezek prenese na tablico ali telefon. Kot z navadnim pisalom le pišemo na list, preko Bluetooth povezave pa se vse prenese na vašo pametno napravo. Besede vam prevede v digitalni tekst, iz zapisanega lahko kreirate opomnike, si shranite kontakte v telefon, dodajate besedilo in slike.

Najbolj pogosto si ljudje pišemo v zvezek, saj je to praktično in relativno hitrejše od pisanja na računalnik. Pametno pisalo povezuje vaše zapiske z digitalnim svetom. Vse zapiske ali skice boste imeli vedno pri roki. Z le enim klikom jih lahko pošiljate sodelavcem ali sošolcem in si tako delite svoje ideje.

Se vam zdi, da v razredu ali na sestanku ne morete vsega zapisati sproti?

Smartpen 3 je vedno povezan z aplikacijo Likevscribe+, ki je brezplačno dostopna na AppStore. Ta ob delanju zapiskov posname še zvok in ga sinhronizira s pisavo. To pomeni, da lahko kasneje le kliknete na zapiske na tablici ali telefonu in poslušate zvok iz časa, ko ste zapisano zapisali.
Študenti tako ne potrebujejo drugih gradiv za učenje, saj imajo celotne podrobne razlage vedno na voljo. Prav tako podjetniki, ki ne morejo pozabiti niti ene podrobnosti iz sestanka. Delite lahko zvočne opomnike, celotne zvezke ali odseke z drugimi, kar je korak naprej v pametni tehnologiji.

Več informacij najdete na www.livescribe.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več