Računalništvo, telefonija
29.02.2012 12:46

Deli z drugimi:

Share

Prava poslastica za avdiofile: Priklopne postaje Philips Fidelio

Philips_DS7600
Philips_DS7600

Pri Philipsu so že lani za tiste, ki radi uživajo ob vrhunskih zvokih svojih najljubših izvajalcev, pripravili linijo dovršenih naprav, ki ponujajo kombinacijo vrhunskega zvoka, sodobnega dizajna in visoke vzdržljivosti po dostopnih cenah. Na priklopne postaje Philips Fidelio Docking je možno priključiti iPod, iPhone, iPad ali druge elektronske naprave. Odlikuje jih tudi vsestranska uporabnost, saj lahko izbrane modele zaradi priročne oblike odnesemo s seboj tudi na plažo, piknik, v park, na smučišče ali na vrt in s tem svojim najdražjim pričaramo nepozabno zabavo.

Trenutno so za Applove naprave na voljo štirje modeli iz linije priklopnih postaj Philips Fidelio Docking: DS9800W, DS9, DS7600 in DS3020, Philips pa sicer priklopne postaje ponuja tudi za naprave s sistemom Android. Slednji se ponaša z elegantno obliko v črno-srebrni barvni kombinaciji, ki se zaradi svoje majhnosti prilega prav na vsako mizo in polico, kljub temu pa zagotavlja vrhunski in kristalno čist zvok. Zahvaljujoč neodijevim zvočnikom in tehnologiji DDB je poskrbljeno tudi za izjemno basovno doživetje, saj bodo nizki toni ter globoki basovni učinki slišni ob katerikoli glasnosti. Na model DS3020 je možno priključiti iPod ali iPhone naprave, ima pa tudi že vgrajeno baterijo, ki zagotavlja uživanje v glasbi brez električnega napajanja.

Model DS7600 je bil izdelan za vse tiste, ki si želijo, da jih glasba resnično spremlja vsepovsod. Navdušuje namreč zaradi svoje izjemne vzdržljivosti, saj prenese do 100 kilogramov obremenitve in padec z višine do dveh metrov. Model navduši tudi s svojo lahkostjo, saj tehta le 760 g, zaradi elegantne ovalne oblike in črne barve pa se poda praktično v katerikoli prostor, tudi ko nanj ni priključena nobena naprava. Za vrhunsko kakovost zvoka in popolno basovno izkušnjo pri tem modelu skrbi tehnologija Philips wOOx, zahvaljujoč revolucionarnemu konceptu zvočnika pa bodo uporabniki lahko uživali ob polnih in globokih basovnih učinkih, tudi ob najvišji glasnosti, brez vidnega izkrivljanja.

Priklopna postaja DS9 se prav tako ponaša s sodobnim izgledom in kombinacijo prestižnih materialov, kot sta les in kovina. Tudi pri tem modelu prevladuje elegantna črna barva, ki iz kosa zabavne elektronike naredi čudovit stilski dodatek našemu domu. Zvočna odličnost je dosežena s posebnim ovalnim dizajnom, ki še dodatno izboljšuje predvajanje zvoka in učinkovito strukturira akustiko. Skrbno izdelane krivulje povečujejo togost ohišja zvočnikov, s čimer dramatično zmanjšajo notranjo resonanco in poskrbijo za natančnejše in bolj naravno predvajanje zvoka.

Model Fidelio Soundsphere DS9800W pa očara še najbolj zahtevne glasbene navdušence. Odlikuje ga namreč z nagrado EISA 2011 Audio & Home Theater Award okronan inovativen dizajn, ki zaradi kombinacije lesenih materialov, tehnologije SoundSphere in ovalne oblike zvočnikov zagotavlja vrhunsko zvočno doživetje. Zvočniki so oblikovani tako, da zmanjšujejo pojav interference, hkrati pa omogočajo širjenje glasbe v vse smeri, kot da bi koncert poslušali v živo.

Fidelio Soundsphere DS9800W se lahko pohvali še s tehnologijo AirPlay, ki zaradi WiFI povezljivosti uporabniku omogoča upravljanje z zvočniki kar iz udobja naslonjača. Z modelom DS9800W je poleg iPadov, iPodov in iPhonov možno povezati tudi druge elektronske naprave, kot so prenosni ali PC računalniki, ki podpirajo WiFi in imajo naložen Applov program iTunes. Za zares kakovosten in čist zvok pa so ta model pri Philipsu opremili še s tehnologijo FullSound, ki MP3 posnetkom vrača kakovost CD zgoščenk. Vse skladbe je tako zdaj možno slišati točno tako, kot si jih je zamislil glasbenik.

Vsi modeli podpirajo tudi brezplačno Philipsovo aplikacijo Fidelio 2.0, ki uporabniku prinaša zbirko priročnih funkcij, kot je dostop do radijskih postaj z vsega sveta, večfunkcijska ura z alarmom, opozarjanje na stanje baterije in edinstveni sistem opozarjanja na vremenske razmere, ki uporabnika ob najprimernejših vremenskih razmerah opozori, kdaj je čas za njegove najljubše aktivnosti na prostem.

Priporočene maloprodajne cene za navedene modele: DS9800W: 799 EUR, DS9: 299 EUR, DS7600: 99 EUR, DS3020: 79 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več