Računalništvo, telefonija
30.09.2016 13:07

Deli z drugimi:

Share

Predlagaj app in osvoji 35.000 €

Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, stalno pa se povezuje tudi z mladimi inovatorji. Že tretjo leto European Young Innovators Forum tako v sodelovanju s Huawei objavlja tekmovanje InnoApps Challenge, s katerim vabijo mlade študente in profesionalce iz Evrope, stare med 18 in 36 let, da ustvarijo aplikacijo, namenjeno pametnim mestom (SmartCities).
Predlagaj app in osvoji 35.000 €
Predlagaj app in osvoji 35.000 €

​InnoApps je posebni natečaj, ki poleg nagradnega sklada in hackhatlona ponuja dolgoročno mentorstvo in podporo s komercializacijo ideje za zmagovalno ekipo. S tem zagotavlja konkretno poslovno pot zmagovalni aplikaciji za vstop kreativnosti posameznih ekip na trg.

35.000 evrov nagradnega sklada
Prijavitelji na ta veliki izziv, ki bo najboljše kandidate popeljal v Bruselj, morajo izpolniti vprašalnik ali posneti 2 minutni video z odgovori na naslednja vprašanja:

  • Ali imate relevantno idejo za SmartCities?
  • Kako je ideja povezana s SmartCities (ali s SafeCities in/ali Internet of Things)?
  • Kakšen učinek predvidevate z vašo idejo?
  • Povejte več o sebi in svojem profesionalnem ozadju.

Sodelovati je možno večkrat, vendar le do 25. oktobra 2016 do 23.30! Izbrani kandidati bodo povabljeni na hackhaton v Bruselj z vsemi pokritimi stroški. Več informacij o tekmovanju tukaj.


Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, ki se uporabljajo v več kot 170 državah in regijah in služijo več kot tretjini svetovne populacije. Po številu prodanih telefonov se v svetovnem merilu uvršča na tretje mesto.


Huawei samo v Evropi trenutno zaposluje več kot 10.000 ljudi, od katerih jih kar 1570 deluje na področju raziskav in razvoja. 18 centrov za raziskave in razvoj deluje v osmih evropskih državah (Beligja, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Italija, Švedska in Velika Birtanija). Skupaj z različnimi evropskimi poslovnimi partnerji pa imajo še številne druge inovacijske centra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več