Računalništvo, telefonija
09.10.2013 18:11

Deli z drugimi:

Share

Prednosti družbenega poslovanja

Programska oprema IBM Notes in IBM Domino Social Edition podpira družbeno poslovanje (angl. Social Business) skozi tesnejšo integracijo tovrstnih sistemov v klasično e-poštno sodelovanje.
Prednosti družbenega poslovanja
Prednosti družbenega poslovanja

E-pošta, telefon in ostala sredstva za sodelovanje so postala nepogrešljivi del vsakdana. Delovnika si brez njih enostavno ne moremo več predstavljati. E-pošta, ki je v osnovi namenjena enosmerni komunikaciji, sedaj predstavlja osnovno komunikacijsko orodje. Nadomešča že vse od projektnega vodenja do upravljanja poslovnih procesov in trženja. Zaradi navedenega sta se v poplavi e-poštnih sporočil pojavili preobremenjenost in potreba po novih načinih komunikacije. Z dodajanjem novih funkcionalnosti v obstoječe, kot so blogi, wikiji, deljenje dokumentov in povezovanje v skupnosti, se povečujeta transparentnost in učinkovitost.

Programska oprema IBM Notes in Domino je vodilna platforma v transformaciji e-pošte. Predstavlja platformo, na kateri lahko zgradimo orodja za družbeno poslovanje, ki organizacijam omogočajo povezovanje strokovnjakov v skupnosti, deljenje znanja, aplikacijo ustreznih vsebin in strokovnega znanja za izboljšanje poslovnih procesov in produktivnosti zaposlenih.

Prepričljiva statistika pravi, da organizacije, ki so finančno učinkovite, za kar 57 % bolj verjetno svojim zaposlenim dovoljujejo ter omogočajo uporabo socialnih omrežij in orodij za kolaboracijo.

Programska oprema IBM Notes in Domino Social Edition združuje e-mail, koledar, kontakte, to-do liste, skupinske sobe, socialna omrežja, poslovne aplikacije in ostale ključne zmogljivosti v enotnem intuitivnem uporabniškem vmesniku. IBM Notes in Domino znotraj e-poštnih klientov omogočata predogled vsebin zunanjih aplikacij neposredno v pogledu e-poštnega sporočila. S tem prihranite na času, saj vam za dostop do dokumentov ni potrebno preklapljati med e-poštnim sporočilom in spletnim brskalnikom, hkrati pa vam klient omogoča spremljanje socialnih omrežij.

Programska oprema IBM Notes ali Domino predstavlja osnovo za IBM-ovo platformo za družbeno poslovanje ter integrira informacije, strokovno zanje ter vpogled v podatke in poslovanje z namenom povečanja učinkovitosti zaposlenih in izboljšanje poslovnih rezultatov. Kako vam IBM-ova programska oprema to omogoča?

  • Produktivnost zaposlenih in skrajšanje časa za osnovna opravila omogočite tako, da integrirate ter konsolidirate informacije in interakcije zaposlenih znotraj IBM Notes ali IBM Domino okolja.
  • Izboljšanje odločitvenega procesa in odločanja v realnem času dosežete z družbenim pristopom, saj postanejo informacije in strokovnjaki bolj dostopni. Tako jih hitreje in lažje odkrijete takrat, ko jih potrebujete.

Jasno je, da socialna omrežja spreminjajo način, kako ljudje delajo, sodelujejo s strankami, partnerji in vlagatelji. IBM-ove rešitve za družbeno poslovanje so namenjene ustvarjanju izjemne delovne izkušnje preko intraneta, komunikacije med zaposlenimi v realnem času, sporočanja, skupinskih koledarjev in mnogo več. Vse navedeno lahko enostavno, hitro in učinkovito integrirate v vaše delovno okolje ter obstoječe načine sodelovanja in komunikacije med zaposlenimi. Več si preberite na spletni strani.

Arrow ECS d.o.o. je distributer z mednarodnimi izkušnjami, ki vam lahko pomaga pri svetovanju z lastnimi resursi ali pa preko partnerjev, ki so specializirani na področju IBM programske opreme. Za več informacij se obrnite na nas: 01/620 45 48 ali prodaja@arrowecs.si. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Arrow ECS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Arrow ECS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip izobraževanj

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Arrow ECS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več