09.10.2013      18:11
IBM Notes in IBM Domino Social Edition

Prednosti družbenega poslovanja

Programska oprema IBM Notes in IBM Domino Social Edition podpira družbeno poslovanje (angl. Social Business) skozi tesnejšo integracijo tovrstnih sistemov v klasično e-poštno sodelovanje.

E-pošta, telefon in ostala sredstva za sodelovanje so postala nepogrešljivi del vsakdana. Delovnika si brez njih enostavno ne moremo več predstavljati. E-pošta, ki je v osnovi namenjena enosmerni komunikaciji, sedaj predstavlja osnovno komunikacijsko orodje. Nadomešča že vse od projektnega vodenja do upravljanja poslovnih procesov in trženja. Zaradi navedenega sta se v poplavi e-poštnih sporočil pojavili preobremenjenost in potreba po novih načinih komunikacije. Z dodajanjem novih funkcionalnosti v obstoječe, kot so blogi, wikiji, deljenje dokumentov in povezovanje v skupnosti, se povečujeta transparentnost in učinkovitost.

Programska oprema IBM Notes in Domino je vodilna platforma v transformaciji e-pošte. Predstavlja platformo, na kateri lahko zgradimo orodja za družbeno poslovanje, ki organizacijam omogočajo povezovanje strokovnjakov v skupnosti, deljenje znanja, aplikacijo ustreznih vsebin in strokovnega znanja za izboljšanje poslovnih procesov in produktivnosti zaposlenih.

Prepričljiva statistika pravi, da organizacije, ki so finančno učinkovite, za kar 57 % bolj verjetno svojim zaposlenim dovoljujejo ter omogočajo uporabo socialnih omrežij in orodij za kolaboracijo.

Programska oprema IBM Notes in Domino Social Edition združuje e-mail, koledar, kontakte, to-do liste, skupinske sobe, socialna omrežja, poslovne aplikacije in ostale ključne zmogljivosti v enotnem intuitivnem uporabniškem vmesniku. IBM Notes in Domino znotraj e-poštnih klientov omogočata predogled vsebin zunanjih aplikacij neposredno v pogledu e-poštnega sporočila. S tem prihranite na času, saj vam za dostop do dokumentov ni potrebno preklapljati med e-poštnim sporočilom in spletnim brskalnikom, hkrati pa vam klient omogoča spremljanje socialnih omrežij.

Programska oprema IBM Notes ali Domino predstavlja osnovo za IBM-ovo platformo za družbeno poslovanje ter integrira informacije, strokovno zanje ter vpogled v podatke in poslovanje z namenom povečanja učinkovitosti zaposlenih in izboljšanje poslovnih rezultatov. Kako vam IBM-ova programska oprema to omogoča?

• Produktivnost zaposlenih in skrajšanje časa za osnovna opravila omogočite tako, da integrirate ter konsolidirate informacije in interakcije zaposlenih znotraj IBM Notes ali IBM Domino okolja.
  • Izboljšanje odločitvenega procesa in odločanja v realnem času dosežete z družbenim pristopom, saj postanejo informacije in strokovnjaki bolj dostopni. Tako jih hitreje in lažje odkrijete takrat, ko jih potrebujete.

Jasno je, da socialna omrežja spreminjajo način, kako ljudje delajo, sodelujejo s strankami, partnerji in vlagatelji. IBM-ove rešitve za družbeno poslovanje so namenjene ustvarjanju izjemne delovne izkušnje preko intraneta, komunikacije med zaposlenimi v realnem času, sporočanja, skupinskih koledarjev in mnogo več. Vse navedeno lahko enostavno, hitro in učinkovito integrirate v vaše delovno okolje ter obstoječe načine sodelovanja in komunikacije med zaposlenimi. Več si preberite na spletni strani.

Arrow ECS d.o.o. je distributer z mednarodnimi izkušnjami, ki vam lahko pomaga pri svetovanju z lastnimi resursi ali pa preko partnerjev, ki so specializirani na področju IBM programske opreme. Za več informacij se obrnite na nas: 01/620 45 48 ali prodaja@arrowecs.si. - Oglasno sporočilo

Povezave:Arrow ECS

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Na splet pricurljale prve slike težko pričako... 1
skeptik  |  Težko pričakovanega? Za koga? Spet nekaj...
Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 3
sphinxx  |  kako upokojil? Še zmeraj je na desnem kl...