Računalništvo, telefonija
13.01.2013 08:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prejemanje in pošiljanje faksov preko e-pošte

aFax omogoča pošiljanje faksov iz vsake na internet povezane naprave!
aFax omogoča pošiljanje faksov iz vsake na internet povezane naprave!

Storitev slovenskega ponudnika aFax omogoča prejemanje in pošiljanje faksov neposredno iz programa za e-pošto. Podjetjem nudi zniževanje stroškov in občutne prihranke pri času. Uporabniki še zlasti cenijo enostavnost uporabe, datumsko pregleden arhiv faksov in dostop do faksov tudi izven pisarne.

Faksiranje še naprej ostaja nepogrešljiv del poslovne komunikacije. Študija Fax Messaging Markets, 2011-2016 (Davidson Consulting) na ResearchAndMarkets.com industriji storitev faksiranja pripisuje 15.2% skupno letno stopnjo rasti (CAGR) in porast iz 1,010 milijarde ameriških dolarjev v letu 2011 na 2,045 milijarde $ v letu 2016. Za glavne prednosti faksiranja pred e-pošto, še posebej pri dokumentih s pravno veljavo, veljajo: (1) verodostojno potrdilo o dostavi, (2) odsotnost filtrov neželene pošte in (3) časovni žig na poslanem dokumentu. Pri vsem naštetem e-pošta ne nudi zadovoljivih rešitev.

Storitev aFax v celoti nadomesti faks napravo. Omogoča nam, da fakse prejemamo in pošiljamo kjerkoli imamo na voljo internetno povezavo – na katerikoli napravi, vključno s pametnimi telefoni. Brez kakršnekoli strojne opreme ali programskih namestitev. Obdržimo lahko obstoječo faks številko.


Fakse lahko pošiljamo in prejemamo kar iz svojega obstoječega programa za e-pošto (MS Outlook, Lotus Notes, Thunderbird, Gmail itd.). Fakse prejmemo v predal elektronske pošte kot običajen email s PDF priponko, ki vsebuje prejeti faks. Faks pošljemo enostavno tako, da za naslovnika v e-poštnem sporočilu vpišemo faks številko prejemnika in zatem dopišemo »@afax.si«. Dokument, ki naj se pošlje kot faks, dodamo kot priponko. Preprost email in faks je dostavljen. Po e-pošti prejmemo verodostojno potrdilo o dostavi, ki ima pravno veljavo.

Storitev aFax nudi samodejno e-arhiviranje prejetih in poslanih faksov ter hitro iskanje faksov v našem programu za e-pošto. Ustvarimo si lahko mapo »Prejeti faksi« in s preprostimi filtri poskrbimo, da se vsi prejeti faksi avtomatsko znajdejo v tej mapi. Arhiv faksov je tako datumsko pregleden, iskalnik v programu za e-pošto pa nam omogoča, da vse fakse hitro najdemo – in to za leta nazaj.

Za še bolj pregledno faksiranje in prihranek na času si lahko za posamezne številke uredimo tudi vnose v imenik. Tudi čakanje na prosto linijo je preteklost, pri e-faksiranju z aFaxom linije nikoli niso zasedene. Poleg tega se znebimo stroškov papirja, kartuš, faks naprave, faks telefonske linije. aFax pa nam omogoča tudi obveščanje preko SMS sporočil, napredno preusmerjanje faksov ter integracije z obstoječo programsko opremo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več