Računalništvo, telefonija
05.05.2016 16:06
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prelepi telefon Ulefone Future – brez meja

Prelepi telefon Ulefone Future -  brez meja
Prelepi telefon Ulefone Future - brez meja

V predprodajni akciji spletne trgovine Gearbest se je tokrat znašel res lep telefon. Novi izdelek podjetja Ulefone se imenuje Future.

Kitajska podjetja se vse bolj uveljavljajo na področju pametnih mobilnih telefonov, saj se njihovi izdelki že lahko kosajo z napravami vodilnih proizvajalcev, hkrati pa so vsaj za polovico cenejši. Nova naprava kitajskega podjetja Ulefone je za nameček še nekoliko drugačna od konkurence, njen glavni adut pa je zaslon. Njegovi inženirji so namreč pripravili mobilni telefon Future s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, ki sega od roba do roba ohišja, kar uporabniku daje vtis, kot da zaslon dejansko nima stranskih robov.

Uporaba zaslona brez stranskih robov je inženirjem podjetja Ulefone dejansko omogočila izdelavo kompaktne naprave z velikim zaslonom. Pametni mobilni telefon Ulefone Future pa se lahko pobaha še z zmogljivo strojno opremo, ki obsega zmogljivo 8-jedrni procesor MediaTek Helio P10 frekvence 2,0 gigahercev, vgrajeno grafično kartico Mali-T860, sistemski pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 64-gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do 128 gigabajtov. Tu najdemo še digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk, baterijo zmogljivosti 3.000 miliamper ur in mobilni operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow.

Pametni mobilni telefon Ulefone Future podpira dve telefonski kartici SIM in povezovanje v hitra mobilna omrežja 4G/LTE, za hitro polnjenje in izmenjavo podatkov pa je na voljo priključek USB-C.

Novost je za nameček še nadvse poceni, saj je v spletni trgovini Gearbest na voljo že za preračunanih 215€. če ga v akciji ujamete pravi trenutek pa celo pod 200€.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več