Računalništvo, telefonija
14.06.2013 12:44

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik narejen po vojaških standardih

Da so prenosniki z vojaškimi standardi odporni na padce in udarce dražji od 5000 EUR je mit, ki ga razbija podjetje Twinhead Durabook. Z veseljem sporočamo da je v Sloveniji prispela nova generacija prenosnikov z vojaškimi standardi, ki so z dobro opremo na voljo že od 1149 EUR z DDV naprej.
Twinhead Durabook v puščavi
Twinhead Durabook v puščavi

Delate na terenu in v težkih razmerah? Potrebujete delovni stroj z operacijskim sistemom Windows, ki je odporen na slabe vremenske razmere. Ni problema.

Podjetje Twinhead, eden vodilnih proizvajalcev odporne elektronske opreme odporne na udarce in padce, je dalo na trg nove modele prenosnih računalnikov Durabook, ki ustrezajo vojaškim standardom in so testirani ter prirejeni za delo v težkih razmerah. Vrži me po tleh in še vedno bom delal. Udari po meni in še vedno se bodo Windowsi postavili v hitrem času. Vse to in še več je Durabook.

Uvoznik za področje sedanje Slovenije in bivše Jugoslavije je podjetje Geri Computer z Maribora, ki z partnersko mrežo in lastno internetno trgovino www.NOTESNIKI.siponuja izdelke Twinhead Slovenskim uporabnikom. Izpopolnjeni modeli 2013 so sedaj na voljo z varčnimi Intel i3, i5 ali i7 procesorji. Proti doplačilu, pa se jih lahko nadgradi tudi na hitrejši SSD disk Intel ali Kingstone.

Prenosniki za zahtevne imajo poleg magnezijevega ohišja in procesorjev INTEL vgrajen še RS232 serijski port in so lahko po želji stranke skonfigurirani od procesorja, diska, spomina in oblike. 2 letna serijska garancija se lahko za doplačilo podaljša na 3 leta. Modele se lahko opremi z Microsoft Windows 7 ali 8 operacijskim sistemom. Za posebne potrebe in po želji, pa se da na sistem Durabook naložiti tudi LINUX OS.

Sedanji uporabniki so z izdelki zelo zadovoljni. Med slednje pa štejejo gradbeni delavci, vojaki, specialna policija in zahtevnejši popotniki.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več