Računalništvo, telefonija
12.07.2013 10:20

Deli z drugimi:

Share

Prenosniki Sony VAIO nadgrajeni s Samsung SSD diski

Ste si vedno želeli računalniški sistem, ki se hitro zažene in porabi malo energije ? Sedaj je to mogoče, saj so pri podjetju Geri Computer določene poslovne Sony prenosnike zaradi hitrejšega delovanja nadgradili na odlične Samsung SSD diske.
Sony VAIO prenosnik + SSD Samsung = Dober par
Sony VAIO prenosnik + SSD Samsung = Dober par

Prisegate na Japonsko kakovost in Korejsko hitrost? Potem je za vas odlična izbira prenosnik Sony VAIO nadgrajen s SSD diskom. Meritve so pokazale, da se računalniški sistem s SSD diskom v primerjavi z enakim sistemo s HDD diskom postavi, deluje in vgasne od 2 do 5 x hitreje.

Pri podjetju Geri Computer so se odločili trgu ponuditi prenosnike VAIO, ki bodo za njihove stranke še boljši in hitrejši. Zakaj so se tako odločili nam je pokomentiral Miha Vake: “Nadgradnja na SSD disk je najbolj optimalna rešitev za pohitritev sistema. Enak računalnik namreč dela bolj odzivno in hitro. Poleg tega pa porabi še manj elektrike. Novi modeli SSD diskov, pa se v primerjavi z prvimi verzijami lahko pohvalijo tudi z izjemno zanesljivostjo. Ni gibljivih delov in možnosti okvar je manj!”

Posebna ponudba za podjetja , ki je na voljo od 699 EUR naprej tako vsebuje VAIO prenosnik serije E15 z zaslonom diagonale 15,5 palca, prednaloženimi Microsoft Windows 8 in numeričnim delom tipkovnice. Prav ti prenosniki so med najbolje prodajanimi, saj ponujajo izjemno razmerje cena zmogljivost. Za bolj zahtevne stranke, pa lahko naročijo tudi manjše ali večje diagonale zaslona. Za malo bolj zahtevne pa je na voljo model VAIO za 799 EUR, ki vsebuje kar 250 GB SSD diska in 8 GB spomina. Obojnima je skupna zanesljiva INTEL IGM grafika, wlan povezava in BLUETOOTH modul.

Sony in Samsung sta se tako pokazala za dober par in že več Slovenskih strank se strinja, da je nadgradnja računalnika na SSD disk, najboljša nadgradnja, ki si jo lahko omisliš.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več