11.11.2014      14:12
D-Link AC (DIR-518L)

Prenosno brezžično omrežje z oblačnim pomnilnikom D-Link

Mobilna sopotniška naprava v oblaku omogoča uporabnikom souporabo internetnih povezav, preprost dostop do datotek in polnjenje mobilnih naprav

Da bi izpolnil zahteve, ki jih se seboj nosi natrpan urnik in mobilni življenjski slog sodobnega potrošnika, je D-Link predstavil mobilno sopotniško napravo v oblaku z brezžičnim omrežjem AC (DIR-518L). Ta prenosna oblačna rešitev omogoča velike hitrosti brezžičnega omrežja, uporabnikom pa ponuja številne funkcije za povezovanje, souporabo in polnjenje na poti, takrat ko so izven doma ali pisarne.

„Pri D-Linku vemo, da uporabniki želijo imeti nemoteno internetno povezavo za vse svoje naprave povsod, kamor se odpravijo, mobilna sopotniška naprava v oblaku z brezžičnim omrežjem AC pa jim sedaj to željo lahko uresniči. Preprost vtič omogoča uporabnikom povezovanje njihovih naprav bodisi preko skupne žične povezave ali brezžičnega omrežja AC izjemno velikih hitrosti“, je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria. „Poleg tega jo lahko uporabite tudi kot zasebni pomnilniški prostor v oblaku in kot polnilnik naprav, zato je idealna sopotnica za tiste, ki pogosto potujejo ali delajo na terenu.“

Mobilna sopotniška naprava v oblaku z brezžičnim omrežjem AC, ki je majhna in jo lahko vklopite v vtičnico ter si tako ustvarite varno in zasebno brezžično dostopno točko, je odlična za uporabo v javnih prostorih, kot so knjižnica, kavarna ali hotelska avla. Brez težav lahko souporablja plačljivo javno brezžično povezavo ali brezžično mobilno povezavo 3G kot tudi žično internetno povezavo, poleg tega pa tudi poveča doseg brezžičnega omrežja za naprave, ki so v prostorih, kjer ni signala.

Enota, ki omogoča uporabo brezžičnega omrežja AC in podpira najnovejše standarde za visokohitrostno brezžično omrežje, zagotavlja kombinirane hitrosti do 600 Mb/s za izjemno hitro brezžično povezavo. Dvopasovno brezžično omrežje pomeni, da več ne boste imeli težav z motnjami pri delovanju, ko omrežje uporablja več naprav, ali med dejavnostmi, ki zahtevajo veliko pasovno širino, kot sta prenos velikih datotek ali pretakanje HD-vsebin.

Če si prenesete aplikacijo mydlink™ SharePort™, se brezplačno registrirate in priključite disk USB preko vrat USB usmerjevalnika, lahko mobilno sopotniško napravo spremenite v zasebni pomnilniški prostor v oblaku, kar je idealno za razširitev obstoječega pomnilnika na mobilnih napravah. Uporabniki lahko nalagajo, prenašajo in pretakajo večpredstavnosti in dokumente na priključen USB disk in z njega, ne glede na to, kje so. Poleg zagotavljanja dostopa do vsebin na poti pa se naprava ponaša tudi z vmesnikom, preprostim za uporabo, s katerim je hitro iskanje po kategorijah v aplikaciji preprosteje kot kdajkoli prej.

Kompaktna mobilna sopotniška naprava v oblaku pa deluje tudi kot prenosni polnilnik naprav, ki ga lahko uporabite za polnjenje mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov (skupaj z iPadi), ko je baterija skoraj ali popolnoma izpraznjena, in sicer preko napajalnih vrat USB v načinu polnilnika. Zato vam pri pakiranju kovčka za na pot nič več ne bo treba skrbeti, ali ste s seboj vzeli tudi poseben polnilnik.

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?