Računalništvo, telefonija
11.06.2013 11:23

Deli z drugimi:

Share

Prenovljena Amis MobiaTV še prijaznejša do uporabnikov mobilnih naprav

Družba Amis je prenovila storitev mobilne televizije Amis MobiaTV. Ta v osveženi podobi prinaša vrsto novosti, najpomembnejša med njimi pa je brez dvoma funkcija Časovni preskok, ki uporabnikom med drugim omogoča ogled zamujenih oddaj za kar 72 ur nazaj. Amis MobiaTV deluje v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih, za delovanje pa zadostuje že minimalna internetna povezava.
Prenovljena Amis MobiaTV še prijaznejša do uporabnikov mobilnih naprav
Prenovljena Amis MobiaTV še prijaznejša do uporabnikov mobilnih naprav

Z grafično in vsebinsko prenovljeno Amis MobiaTV lahko uporabniki pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov spremljajo več kot 50 izbranih televizijskih in 15 domačih radijskih programov. V okviru Časovnega preskoka poleg funkcije Zamujeno enostavno uporabljajo tudi funkciji Na začetek ter Pavza. Prva jim omogoča ogled zamujenih TV vsebin kar 72 ur nazaj na skoraj vseh programih, medtem ko preostali funkcionalnosti poenostavita pregledovanje trenutne oddaje ter uporabniku prijazen prehod med programom v živo in posneto vsebino.

Še dodatno ugodnost pa imajo naročniki Amis Mobil, ki lahko izvrstne programe spremljajo preko mobilnega omrežja Si.mobil tudi do 15 ur mesečno povsem brezplačno, brez dodatnih stroškov ob porabi podatkovnega prometa, znotraj domačega brezžičnega omrežja pa povsem neomejeno.

»Amis je leta 2009 kot prvi v regiji uvedel povsem novo generacijo TV, ki omogoča ogled programov s Časovnim preskokom, ki je še danes med gledalci najbolj priljubljena storitev, redno jo uporablja več kot 80 odstotkov gledalcev AmisTV. Funkcionalnost smo sedaj prenesli še na mobilne televizijo in jo s tem napravili še bolj zanimivo in uporabno. Boljša je tudi uporabniška izkušnja osvežene aplikacije, tako tiste za mobilne naprave kot računalnikeje povedal Boštjan Košak, direktor družbe Amis.

Prenovljen grafični uporabniški vmesnik postreže z večjo preglednostjo vsebin, kar je lepo vidno na novem slikovnem mrežnem sporedu, saj sedaj gledalci še lažje najdejo in izberejo svojo najljubšo oddajo. Aplikacija ima vgrajen pametni sistem nastavitve najvišje možne kakovosti slike glede na prepustnost povezave v internet. Uporabniki na mobilnih omrežjih lahko tudi omejijo pasovno širino predvajanja in prevzamejo nadzor nad količino prenesenih podatkov oziroma stroški. Pohitrena je tudi funkcija preklapljanja med programi, ogled preteklih oddaj pa je praktično hipen. Brezmejno TV-zabavo lahko uporabljajo vsi člani gospodinjstva z naročeno storitev Amis Televizija na kar petih različnih napravah. Amisova prenovljena mobilna televizija je naročnikom AmisTV še vedno na voljo brezplačno.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več