Računalništvo, telefonija
22.06.2017 10:00

Deli z drugimi:

Share

Preobrazba osebnega računalništva

Thinkstation P320
Thinkstation P320

Družba Lenovo je na svoji konferenci Tech World Transform predstavila ThinkStation P320 Tiny, najmanjšo ISV-certificirano delovno postajo na trgu in Lenovo storitev PC as a Service, ki strankam ponuja celovito upravljanje z računalniki.

Družba Lenovo je predstavila prilagodljive in zanesljive osebne računalnike, namenjene poslovnim uporabnikom. ThinkStation P320 Tiny se pohvali s certifikati neodvisnih proizvajalcev programske opreme (ISV), ki mu zagotavljajo združljivost z najbolj za poslovanje kritičnimi aplikacijami. Te bodo zanesljivo delovale tudi na miniaturnem računalniku, ki se skriva v ohišju prostornine vsega enega litra. Storitev Lenovo PC as a Service (PCaaS) pa podjetjem ponuja najemni model, v katerem za fiksno mesečno naročnino prejmejo strojno opremo in upravljane IT-storitve. S tem storitev PCaaS oddelkom IT odpravi breme kupovanja, namestitve in upravljanja računalnikov ter poveča učinkovitost njihovega življenjskega cikla. Skupni stroški lastništva so v tem primeru za podjetja nižji.

ThinkStation P320 Tiny: najmanjša ISV-certificirana delovna postaja na svetu

Prostor na delovnem mestu je zelo dragocen, zato uporabniki od svojih delovnih postaj pričakujejo, da so zmogljive in zasedejo čim manj prostora. ThinkStation P320 Tiny je prvak majhnih delovnih mest, saj nudi zmogljivosti klasičnih delovnih postaj, zavzame pa le drobec prostora. Je tudi nadvse enostaven za namestitev. P320 Tiny ima vgrajene najnovejše in zelo zmogljive Intel® Core i procesorje ter grafično kartico NVIDIA® Quadro®. Ta kombinacija mu omogoča doseganje ISV-certifikatov v številnih profesionalnih aplikacijah. Ne glede na to, ali je njegov uporabnik inženir ali oblikovalec, P320 Tiny ponuja obilo zmogljivosti v kar najmanjšem ohišju.

Storitev PC as a Service poenostavlja računalništvo

Nove generacije zaposlenih, ki jim je tehnologija blizu, od svojih naprav pričakujejo prilagodljivost in mobilnost dela, organizacije pa se jim približujejo s prilagoditvijo delovnih mest. Prehod k bolj agilnemu okolju IT omogoča zaposlenim izbiro naprav, s katerimi želijo delati. Storitev PC as a Service (PCaaS) se odziva na te spremembe in podjetjem močno poenostavi financiranje, implementacijo, upravljanje in končno odstranitev računalniških virov. Lenovo jim namreč nudi prilagodljivo rešitev teh izzivov za fiksno mesečno naročnino. V njenem okviru lahko podjetja izberejo tablice, prenosne ali namizne računalnike oziroma delovne postaje, vključno s programsko opremo in storitvami in jih uporabljajo po najemnem modelu. S tem omogočijo zaposlenim večjo svobodo izbire, lastna sredstva pa porabijo za spodbujanje rasti poslovanja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več