Računalništvo, telefonija
21.05.2014 09:49

Deli z drugimi:

Share

Preprostejša izkušnja v enem samem paketu z Philipsovim Smart All-in-One

21.5" Smart All-in-One, ki ga poganja Android je zasnovan za uporabnike vseh starosti. Raziščite svet z 2-točkovnim touch IPS zaslonom, ki zagotavlja ostre slike. Vgrajena spletna kamera in mikrofon nudita popolno multimedijsko izkušnjo in omogočata da lahko ohranjate stike s sorodniki in prijatelji.
Philips All-in-One
Philips All-in-One

S pametnim računalnikom vse v enem Philips S221C4AFD s sistemom Android vstopite v nov svet priložnosti. Širok 55 cm IPS zaslon na večkratni dotik je idealen za izboljšano pretakanje videoposnetkov HD, glasbe, e-učenje in brskanje po spletu.

Velik optični zaslon na večkratni dotik za enostavno navigacijo

Z vgrajeno napredno optično tehnologijo na večkratni dotik lahko vsebine upravljate s stiskanjem, povečavo, obračanjem, premikanjem in drsenjem. Ima velik zaslon, zato se vam ni več treba mučiti z majhno sliko. Velika pisava in slikovne zmogljivosti omogočajo prijetno branje e-knjig ali časopisov. Majhni otroci na velikem zaslonu lahko razvijajo svojo ustvarjalnost z e-risanjem, se učijo abecede ali uporabljajo interaktivne izobraževalne aplikacije. Pametni računalnik vse v enem se ponaša z zaslonom 16:9 Full HD (ločljivost 1920 x 1080) in nudi intenzivna doživetja brez konkurence. Je popolnoma pripravljen na prihodnost, saj podpira signale 1080p iz vseh virov, vključno z najnovejšimi, kot so predvajalniki Blu-ray in napredne igralne konzole visoke ločljivosti. Zagotavlja sliko s progresivnim izrisovanjem brez migetanja ter z izjemno svetlostjo in čudovitimi barvami.

Uživajte z odličnimi aplikacijami, ki so na voljo v trgovini Google Play™ Store. Z enim dotikom ikone aplikacije se lahko prek povezave Wi-Fi ali ethernetne povezave povežete s trgovino. Iz trgovine prenesite in namestite aplikacije za zabavo, igre, pripomočke, pisarniške aplikacije, aplikacije za fotografijo, videoposnetke, novice, družabna omrežja itd., ki se nato prek trgovine tudi posodabljajo. Jasen in enostaven vmesnik vam pomaga pri intuitivnem brskanju, ki ga je mogoče nastaviti na rezultate po oceni, kategoriji ali popularnosti.

Vgrajena kamera, ki poskrbi za vrhunske, svetle in jasne slike, vam omogoča druženje z družino in prijatelji prek spleta, kot v živo. Izjemno občutljiv mikrofon računalnika vse v enem zagotavlja čistost in jasnost vašega glasu. Vgrajeni zvočniki vam omogočajo poslušanje jasnega zvoka, hkrati pa imate na voljo tudi možnost priklopa slušalk za vse zasebne pogovore. Preproste vgrajene rešitve so enostavne in nemudoma pripravljene na uporabo.

Zvezdišče USB omogoča uporabniku preprosto priključitev večpredstavnostnih naprav za takojšnjo enostavno uporabo, na primer pomnilniških naprav USB, fotoaparatov, prenosnih trdih diskov, spletnih kamer, dlančnikov, tiskalnikov in mnogih drugih naprav s priključkom USB. Zvezdišče USB 2.0 je priročno nameščeno na monitorju in omogoča prehod signalov USB 2.0 v računalnik.

Philips pametni računalnik vse v enem se ponaša s stojalom SmartStand z izjemno nastavljivostjo nagiba in možnostjo nastavitve z enim samim dotikom. Enostavna nastavitev stojala SmartStand vam omogoča uporabo v več ergonomskih položajih. Z možnostjo naklona do skoraj 60 stopinj lahko na zaslonu tipkate ali se ga dotikate povsem normalno. Zaslon lahko za resno delo postavite tudi povsem navpično.
Potopite se v zvok, ki ga pričarajo izjemno kakovostni vgrajeni stereo zvočniki. Hiter dostop do interneta prek tehnologije Wi-Fi ali ethernetnih vrat. CDMA ali kodno porazdeljeni sodostop je digitalni radijski sistem dostopa z razširjenim spektrom, ki uporabnike ločuje z dodeljevanjem različnih kod.

Pomnilniški prostor razširite s pomnilniškimi karticami SDHC Primeren za vašo vedno večjo knjižnico. Zmogljivost pomnilnika lahko razširite z vstavljanjem zunanje kartice SDHC ali bliskovnega pomnilnika USB v razširitveno režo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več