04.09.2012      11:26
Prestigio predstavil nova modela tabličnih računalnikov z atraktivno ceno: MultiPad 7.0 Prime in MultiPad 7.0 Pro

Prestigio MultiPad 7.0 Prime in MultiPad 7.0 Pro

Prestigio MultiPad 7.0 PRO (PMP3370B)Prestigio MultiPad 7.0 PRO (PMP3370B)

Prestigio, dinamični mednarodni prodajalec visoko kakovostnih računalniških dodatkov in drugih IT izdelkov za moderne uporabnike, ki se uvršča med 5 najbolj prodajanih blagovnih znamk med tabličnimi računalniki in na prvo mesto med navigacijskimi napravami na CEE trgih, je razširil linijo MultiPadov, Prestigio MultiPad 7.0 Pro in MultiPad 7.0 Prime.

Napravi delujeta na osnovi popularnega operacijskega sistema Android 4.0 Ice Cream Sandwich in imata 17,8 cm / 7” (800 x 480 pik) velik kapacitativni zaslon, ki zazna večprstni dotik. Podobno kot drugi Prestigio MultiPadi nova modela odlikuje “out-of-the-box” princip delovanja, saj so številne aplikacije že prednameščene. Najbolj priljubljene med njimi so Google Mail, multimedijski predvajalnik, številne igre, Skype, Facebook, Twitter, Office Suite Professional ter nova Prestigio eReader aplikacija z neposrednim dostopom do e-spletne knjigarne, ki je založena z več kot 260.000 knjigami v 22 jezikih. Vrednost vseh prednaloženih aplikacij je 8 EUR.

Tehnične specifikacije novih tablic so podobne, 512 delovnega spomina RAM, 4 GB notranjega spomina, razširljivega z micro SD kartico do 32 GB. Prostora za fotografije, glasbo, knjige ali video več kot dovolj. MultiPada imata na prednji strani vgrajeno 0.3 MP kamero, USB 2.0 vmesnik, 4-smerni G-senzor in hitro 802.11bIgIn brezžično povezavo. Med modeloma je razlika predvsem v obliki, saj je Prestigio MultiPad 7.0 malo tanjši in manjši kot MultiPad 7.0 Prime in v avtonomiji baterije. MultiPad 7.0 Pro ima vgrajeno 3000 mAh baterijo, 7.0 Prime pa baterijo z avtonomijo 2500 mAh.

Nova MultiPada bosta v prodaji pri trgovcih z IT izdelki in potrošniško elektroniko v pričetku septembra. Fotografije naprav v visoki ločljivosti in marketing material so na voljo na spletnem mestu digital.prestigio.com.

O PRESTIGIU

Prestigio blagovna znamka nudi ekskluzivno kombinacijo elegance, sofisticiranosti, visoke kakovosti, napredne tehnologije in edinstvenega dizajna ter je v prodaji v več kot 70 državah. Naš cilj je zagotoviti višjo kakovost življenja naših uporabnikov z dostopnimi luksuznimi izdelki. Prodajni program obsega različne produktne skupine kot so tablični računalniki, GPS navigacijske naprave, nettop računalniki, elektronski bralniki knjig, naprave za shranjevanje podatkov, dodatki za izdelke Apple in veliko več. Blagovna znamka je zavezana k zagotavljanju inovativnih in zanesljivih izdelkov za vse bolj zahteven trg IT izdelkov in potrošniške elektronike. Za več informacij nas kontaktirajte ali obiščite www.prestigio.si. Ekskluzivni distributer Prestigio izdelkov v Sloveniji je podjetje Asbis d.o.o., www.asbis.si.

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

BMW samodejno zaklenil tatu in počakal na pol... 6
zgubar  |  Pa tud na policijo je čaku glih tolk kot...
Amazonova futuristična trgovina brez blagajn ... 1
x800xt  |  če imaš pare da tkole zapravljaš pa še v...