Računalništvo, telefonija
19.04.2019 16:00

Deli z drugimi:

Share

Prevažaj se na elektriko!

.. Prevoznih sredstev za krajše razdalje, ki jih poganja elektrika, je čedalje več. Električna kolesa, hoverboardi ali električne rolke in električne kotalke – tukaj je prihodnost ..
Prevažaj se na elektriko!
Prevažaj se na elektriko!

Z električnimi prevoznimi sredstvi lahko po mestu hitreje in z manj napora premagujemo večje razdalje kot na primer z navadnim kolesom. Hkrati pa so električna kolesa in hoverboardi manjši ter bolj okretni kot avtomobili ali motorji, z njimi tako tudi v mestnih središčih zlahka pridemo točno do svojega cilja, pa četudi je to trgovina v ozki ulici.

Omenjene izdelke ima v svojem naboru podjetje Robbo, slovenska blagovna znamka, ki je na trgu prisotna od leta 2015. V Sloveniji so pionirji na področju e-mobilnosti, imajo pa tudi lasten servis, stalno predstavljajo nove naprave … Slovenska blagovna znamka Robbo je garancija za kvaliteto po dostopni ceni.

Zložljivo električno kolo Robbo S6

Stilsko dovršeno kolo Robbo S6 je električno kolo za najzahtevnejše, s katerim ne boste ostali neopaženi. Je idealno prevozno sredstvo za urbanega uporabnika. Robbo S6 pa ni kolo, ki je le dizajnersko atraktivno, saj ga dopolnjuje vrhunska tehnologija, zložljiv mehanizem in udobje. Postane lahko vaš najboljši prijatelj na poti v službo, na kampiranju ali sproščeni vožnji ob obali. Osnovni material ogrodja je magnezij – to v praksi pomeni izjemno vzdržljivost, hkrati pa je kolo zato lažje. Z enim polnjenjem lahko prevozi razdaljo od 45 do 55 kilometrov, zadnje vzmetenje pa zagotavlja udobje v vožnji. Doseže hitrost do 25 kilometrov na uro, po kolesarskih poteh pa ga lahko uporabljate brez registracije.

Hoverboard Robbo X6 All-terrain

Električne rolke so naprave, za katerimi se na cesti mnogi ozirajo, a jih je med nami vedno več in so med najbolj zaželenimi otroškimi darili. Hoverboard Robbo X6 vas bo zagotovo očaral. Z njim boste lahko z enim polnjenjem prevozili približno 9 kilometrov. Eleganten dizajn, offroad pnevmatike za vse podlage, napredna tehnologija in led osvetlitev so stvari, ki prepričajo. Oblikovalci električne rolke so pomislili tudi na zabavo, zato so vanj vgradili vrhunski Bluetooth zvočnik, da boste lahko med vožnjo poslušali svojo najljubšo glasbo. Inovativna tehnologija dveh neodvisnih giroskopov omogoča udobno in kontrolirano vožnjo tudi mlajšim in lažjim uporabnikom. Barva luči na kolesih se med vožnjo preliva iz ene v drugo, kar vožnji doda poseben vizualni efekt. Robbo X6 je prilagojen otrokom starosti od 6 do 18 let, in sicer z lažjim upravljanjem, manjšo hitrostjo in večjo varnostjo, težak pa je zgolj 10 kilogramov.

Električne kotalke Inmotion X1

Če si želite nekaj bolj odštekanega, kar boste lahko uporabljali za prevoz (do razdalje približno 10 kilometrov) in ste bolj igrive narave, so za vas kot nalašč električne kotalke Inmotion X1. So najnovejša inovacija na področju e-mobilnosti. Delujejo tako, da nanje preprosto stopite in se poženete novim dogodivščinam naproti. Dajejo občutek popolne svobode, ki vas bo navdušil. Ker sta kotalki v nasprotju z električno rolko ločeni, nudita izjemno fleksibilnost ter možnost gibanja in zabave, za napredne uporabnike celo plesa. Ko se z njima ne prevažate, ju lahko nosite v rokah, saj imata prav v ta namen priročne ročaje ob straneh.

Hoverboardi in električne kotalke so odlično darilo za najmlajše, da se naučijo novih spretnosti in spoznajo svet električne mobilnosti na zabaven način.

V podjetju Robbo na svoji spletni strani www.robbo.si poleg naštetega nudijo še vrsto drugih izdelkov, povezanih z e-mobilnostjo, med drugim imajo veliko ponudbo električnih skirojev za vso družino, naj gre za pot v službo, vsakdanje obveznosti ali za preživljanje prostega časa. Na spletni strani si lahko ogledate celotno ponudbo in stopite v prihodnost. V podjetju Robbo vam bodo z veseljem pomagali tudi z nasveti, katero prevozno sredstvo bi bilo za vas idealno, na voljo pa so seveda tudi za vsa ostala vprašanja. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več