Računalništvo, telefonija
13.05.2014 16:03
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prevetrimo poslovanje: Kako z znanjem in tehnologijo do boljših rezultatov?

Prevetrimo poslovanje: Kako z znanjem in tehnologijo do boljših rezultatov?
Prevetrimo poslovanje: Kako z znanjem in tehnologijo do boljših rezultatov?

V četrtek, 22. maja 2014, vas ekipa MZR Radovljica vabi na brezplačen dogodek Prevetrimo poslovanje, ki bo potekal od 10.00 – 12.30 v Hotelu Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana.

Se vam kot vodji prodajnega, nabavnega, IT oddelka ali marketinga zastavljajo vprašanja:

  • Kako uvesti in izboljšati nabavne in prodajne kanale?
  • Kakšne so prednosti uvedbe novih prodajnih kanalov za medpodjetniško poslovanje?
  • Kako znižati operativne stroške prodajnih in nabavnih oddelkov?
  • Kako avtomatizirati nabavne in prodajne procese
  • Kakšni so izzivih integracij z zalednimi sistemi?
  • Zakaj uvesti visoko razpoložljivost, kakšne so njene poslovne in tehnične prednosti?

Nanje vam bodo odgovorili v sklopu dogodka, zato se jim pridružite na predstavitvi dosežkov in izzivov prodajnih, nabavnih ter IT oddelkov na njihovih poteh do strank:

  • Vodja IT projektov v podjetju Petrol, Tadeja Poljanšek, bo predstavila, kaj zanje pomeni nov komunikacijski kanal s kupci ter ključne cilje in izzive pri načrtovanju spletne trgovine Petrol eShop.
  • Vodja informatike v podjetju Salus, Andrej Hočevar, bo opisal sistem visoke razpoložljivosti, razloge za vpeljavo sistema, njegove prednosti ter izkušnje po letu produkcije.
  • Direktorica nabavnega sektorja in logistike v podjetju Sanolabor d.d., Andreja Pogačnik, bo razkrila kako je nastajal projekt medpodjetniškega poslovanja B2B (»business to business«) v podjetju Sanolabor d.d. in zakaj je smiselna njegova vpeljava v vsakem podjetju.
  • Vodja enote za nadzorovanje nabave v podjetju Kemofarmacija d.d., Anja Prašnikar-Lipold, bo predstavila prednosti uvedbe spletnega poslovanja z dobavitelji. Razložila bo kako je mogoče tudi pri poslovanju z dobavitelji ustvariti dodano vrednost za podjetje.

Na dogodek Prevetrimo poslovanje se lahko prijavite preko elektronskega sistema ali MZR spletne strani. Za več informacij o dogodku obiščite MZR spletno stran ali pokličite na telefonsko številko 04/ 53 04 066 oziroma 031/ 820 310 (Ana Stanovnik) oz. pošljite elektronsko pošto (ana.stanovnik@mzr.net).

Prijava je možna do 20. maja 2014 oz. do zasedbe prostih mest, zato s prijavo ne odlašajte. Za parkirna mesta in okrepčilo bo poskrbljeno.

Vljudno vabljeni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MZR, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MZR, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MZR, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več