Računalništvo, telefonija
12.06.2014 13:37

Deli z drugimi:

Share

Pri Telekomu Slovenije odslej tudi naročniški paket z vključeno ponudbo gostovanja v tujini ter opcije za 3- in 7-dnevno gostovanje v državah EU in Balkana

Telekom Slovenije od danes dalje svojim naročnikom zagotavlja še bolj brezskrbno uporabo mobilnih storitev tudi v tujini. Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom ponuja paket Mobitel EU neomejeni, ki poleg neomejenih klicev in sporočil SMS/MMS ter 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji vključuje tudi zelo ugodno gostovanje v državah EU. Naročniki paketa Mobitel EU neomejeni tako v državah EU za neomejeno uporabo mobilnih storitev nikoli ne bodo plačali več kot 2,90 evra na dan, če bodo porabili manj, pa bodo plačali le dejansko porabo. Hkrati Telekom Slovenije odslej ponuja tudi 3- in 7-dnevne opcije za gostovanje v državah EU in Balkana, od 1. julija do 30. septembra pa bo svojim uporabnikom omogočil uporabo mobilnega interneta v omrežju operaterja Hrvatski Telekom za 10,90 evra mesečno.
Tudi letos poleti bo za naročnike Telekoma Slovenije veljala posebna ponudba uporabe mobilnega interneta v omrežju operaterja Hrvatski Telekom.
Tudi letos poleti bo za naročnike Telekoma Slovenije veljala posebna ponudba uporabe mobilnega interneta v omrežju operaterja Hrvatski Telekom.

Paket Mobitel EU neomejeni

Telekom Slovenije je uporabnikom mobilnih storitev ponudil popolnoma novi naročniški paket Mobitel EU neomejeni, ki za 23 evrov mesečno omogoča neomejene pogovore in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja, 3 GB prenosa podatkov v domačem omrežju in internetno multimedijsko shrambo s 5 GB prostora, ob tem pa tudi brezskrbno uporabo mobilnih storitev v državah EU. Naročniki paketa Mobitel EU neomejeni tako za neomejeno uporabo mobilnih storitev v državah EU nikoli ne bodo plačali več kot 2,90 evra na dan. V kolikor bo naročnik v tujini poslal le nekaj sporočil SMS ali opravil krajši klic ali prenos podatkov, vrednost opravljenih storitev po ceniku pa ne bo dosegla 2,90 evra, bo plačal le opravljene storitve. Pri prenosu podatkov velja princip pravične uporabe, ki stopi v veljavo pri doseženem 1GB prenesenih podatkov dnevno, po tem se hitrost prenosa za tisti dan omeji na 64 kb/s.

Ugodnost velja pri gostovanju v državah EU, ki poleg 28 članic EU, mednje seveda sodi tudi Hrvaška, vključujejo še Liechtenstein, Norveško in Islandijo. Naročniško razmerje za paket Mobitel EU neomejeni lahko uporabniki sklenejo v promocijskem obdobju od 12. 6. do 31. 8. 2014, paket pa nato velja do preklica. Paket je namenjen tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom.

3- in 7-dnevni zakup mobilnih storitev EU in BALKAN

Naročniki mobilnih paketov Telekoma Slovenije si lahko stroške gostovanja znižajo s 3- in 7-dnevnimi zakupi mobilnih storitev v državah EU ali Balkana. 3-dnevni zakup mobilnih storitev EU ali Balkan v višini 5,90 evra omogoča 1.000 enot klicev ali sporočil SMS in 500 MB prenosa podatkov, 7-dnevni zakup mobilnih storitev EU ali Balkan v višini 9,90 evra pa 1.000 enot klicev ali sporočil SMS in 1 GB prenosa podatkov.

Naročniki storitev vklopijo prek sporočila SMS, ki ga pošljejo na številko 1918, vanj pa vpišejo ključno besedo: EU 3DNI, EU 7DNI, BALKAN 3DNI ali BALKAN 7DNI. Zakup velja od trenutka vklopa dalje, dan pred iztekom in ob samem izteku pa uporabnik prejme sporočilo SMS. Možen je večkratni zaporedni zakup opcij.

Ena enota storitve je enaka eni minuti dohodnega/odhodnega klica ali enemu poslanemu/prejetemu sporočilu SMS; po doseženi količini prenesenih podatkov se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s.

Zakup mobilnih storitev za EU velja med gostovanjem v omrežjih vseh operaterjev v 28 državah EU ter v Liechtensteinu, na Norveškem in Islandiji, medtem ko zakup Balkan velja pri izbranih operaterjih v Srbiji (v omrežju operaterja Telekom Srbija in Telenor), Črni gori (v omrežju operaterja M:tel in Telenor), Makedoniji (v omrežju operaterja One), na Kosovu (v omrežju operaterja Ipko) in Hrvaškem (v omrežju operaterja Hrvatski Telekom).

Neomejen mobilni internet v omrežju operaterja Hrvatski Telekom

Telekom Slovenije svojim uporabnikom za 10,90 evra mesečno med 1. 7. in 30. 9. omogoča neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imenom HR-CRONET ali T-Mobile HR). Princip pravične uporabe stopi v veljavo pri doseženem 1 GB prenesenih podatkov, po tem se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s.

Naročniki lahko storitev vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HT internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HT internet NE. Poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Po vklopu je storitev aktivna vse do preklica (avtomatično se podaljša v naslednje obračunsko obdobje), vendar najdlje do 30. septembra letos.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več