Računalništvo, telefonija
02.04.2014 11:46
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pričela se je slovenska digitalna olimpijada!

WEBSI – Spletni prvaki 2014 že tretje leto zapored nagrajuje ter širši javnosti predstavlja presežke na področju slovenskega digitalnega komuniciranja.
Pričela se je slovenska digitalna olimpijada!
Pričela se je slovenska digitalna olimpijada!

WEBSI – Spletni prvaki 2014 že tretje leto zapored nagrajuje ter širši javnosti predstavlja presežke na področju slovenskega digitalnega komuniciranja. Projekt zajema tekmovalni del s kar 18 nagradami v različnih kategorijah, ki ga ocenjuje preko 50 strokovnjakov poslovne in strokovne žirije; tiskano izdajo Dosjeja slovenskega digitalnega komuniciranja – WEBSI 2014 ter zaključni dogodek. Slednji je novost, saj se bo letos poleg tradicionalne večerne podelitve prestižnih nagrad odvijal tudi WEBSI dan – Simpozij o digitalnih komunikacijah.

Že tretje leto zapored projekt WEBSI – Spletni prvaki s svojo logično in transparentno metodologijo slovenski javnosti ponuja odgovor na vprašanje: »Kdo je dober in kdo zna?« Vsi prijavitelji projektov se bodo v tekmovalnem delu potegovali za prestižne nagrade, prejeli pa bodo tudi individualno poročilo ocenjevanja z ocenami in s komentarji članov žirij. Vsi projekti in njihovi avtorji bodo predstavljeni v tiskanem dosjeju WEBSI 2014, prijavitelji pa se bodo brezplačno udeležili zaključnega simpozija – WEBSI dneva.

1. WEBSI dan – Simpozij o digitalnih komunikacijah bo namenjen predstavitvi dobrih slovenskih digitalnih praks, vodenim razpravam, druženju in mreženju. Postregel bo tudi z zanimivimi predavanji in se zaključil s podelitivjo nagrad Spletnim prvakom 2014 ter s tradicionalno zabavo. To pa ni edina novost, ki jo WEBSI 2014 prinaša. Projekti se bodo letos lahko potegovali tudi za naziv Naj digitalne kampanje 2014. V tej kategoriji bo izbrana žirija pod vodstvom Nika Kušarja, predsednika žirij WEBSI Spletni prvaki 2014, ocenjevala celostne digitalne komunikacijske kampanje, ki so se v slovenskem prostoru odvijale v preteklem letu ali se še odvijajo.

»Kategorijo celostnih digitalnih projektov, kjer bomo razglasili »Naj digitalno kampanjo« je bilo enostavno potrebno uvesti, saj jih je v Sloveniji vedno več in nekateri navdušujejo. Gre za projekte, ki se premišljeno in načrtovano odvijajo na različnih digitalnih platformah in s pomočjo različnih digitalnih orodij; v manjši meri so lahko podprti tudi z offline aktivnostmi. Že posamezni gradnikih teh celostnih akcij so dobri, kot celote pa dosežejo sinergične učinke, ko 1 + 1 ni samo 2, ampak mnogo več. Take projekte je potrebno predstaviti javnostim in nagraditi. V skladu s poslanstvom WEBSI-ja upamo, da bo to prispevalo k izvedbi še boljših celostnih digitalnih projektov v prihodnjih letih,« je o novi kategoriji dejal direktor projekta, Matija Škof.


Pobudnika ter izvajalca projekta WEBSI – Spletni prvaki podjetje Medijski partner in svetovalno-analitična družba E-laborat posameznike in podjetja opogumljata, da krepijo svojo digitalno kondicijo, izboljšujejo uporabniško izkušnjo, ustvarjajo kakovostne digitalne vsebine, so oblikovno odzivni, aktivni v družbenih omrežjih, mobilni in predvsem … drzni in inovativni. Projekt prvenstveno ni namenjen podeljevanju nagrad, temveč arhiviranju, ocenjevanju in izobraževanju.

Prijave za tekmovalni del in zaključni WEBSI dan so odprte preko spletne prijavnice na www.websi.si!


Marketing magazin

Marketing magazin je edina specializirana marketinška revija v Sloveniji. Izhaja že od leta 1981. Sprva je utirala, zdaj pa spremlja pot slovenskega oglaševanja, marketinga in medijev. V letu 2008 je revija doživela temeljito prenovo.Zdaj je še boljša in obsežnejša. Revija izhaja mesečno (praviloma zadnji teden v mesecu), na leto izide 12 številk.

www.marketingmagazin.si

E-laborat – “Uporabna znanja za spletno poslovanje”

E-laborat je eno od vodilnih slovenskih podjetij za raziskave poslovnega interneta, distribucijo uporabnih znanj za digitalno poslovanje in digitalizacijo poslovnih modelov. So pobudniki in organizatorji edinega slovenskega izobraževalnega programa za sistematičen razvoj kompetenc na področju spletnega poslovanja – Akademije za poslovni internet – NETFORK.

www.e-laborat.si, www.netfork-akademija.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več