09.08.2012 14:48
Posodobljeno 12 let nazaj.

Prihod tiskalnikov Zebra ZT200

Mesec junij je med drugim minil tudi v znamenju težkega pričakovanja serije tiskalnikov Zebra ZT200 na naše tržišče.
Novi Zebra ZT230

Prihod je požel veliko mero odobravanja, zagotovo pa bo zasenčil marsikaterega konkurenta iz vrst podobnih tiskalnikov.

Tiskalniki ZT200 na tržišču predstavljajo povsem novo generacijo najnovejše tehnologije. Kot rezultat inoviranja sta nam zdaj na voljo dva nova modela: ZT220 in ZT230, ki ponujata izjemno kakovost tiskanja in visoko vzdržljivost, za piko na i pa tudi dovršeno elegantno obliko.

Tiskalnike Zebra vsekakor lahko uvrščamo v sam vrh za vse tiste uporabnike, ki želite nadgraditi oziroma prekositi funkcije dosedanjega tiskalnika. Ponuja namreč veliko več aplikacij kot katerikoli drug tiskalnik srednjega razreda. Poleg tega reši tudi marsikatero prostorsko stisko, saj za odpiranje vratc zahteva minimalno prostora, zato ga lahko postavite tik ob steno ali kar ob drug tiskalnik. Skratka, pomislili so na vse!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10