13.06.2013 14:31
Posodobljeno 11 let nazaj.

Prijave na poletno šolo EdIT podaljšane do nedelje, 16. junija

Poletna šola EdIT bo julija že osemnajstič odprla svoja vrata za študente, ki želijo svoje znanje dopolniti s praktičnim znanjem in izkušnjami, ki so danes ključnega pomena za uspešen začetek karierne poti. Prijave za študente in študenke, ki svojo poslovno pot vidijo v segmentu informacijske tehnologije, so podaljšane do vključno nedelje, 16.9. junija.
Prijave na poletno šolo EdIT podaljšane do nedelje, 16. junija

EdIT bo v Sloveniji potekal v Ljubljani in Mariboru, od 8. – 19. julija 2013. Šola ponuja možnost sodelovanja z najboljšimi IT strokovnjaki, prav tako pa študentom omogoča, da kot pravi raziskovalci svoje znanje dopolnijo na realnih projektih. Timsko delo in strokovna podpora mentorjev zagotavljata, da se mladi naučijo dela v skupini, obenem pa razvijajo svoje potenciale. Na brezplačno poletno šolo EdIT se lahko prijavijo do vključno nedelje, 16. junija.

Projekti s katerimi se bodo soočali udeleženci sledijo Eko trendom ter predstavljajo poseben izziv tistim, ki jih zanimajo vgradni sistemi, android aplikacije in gamification. V Ljubljani se bodo študentje ukvarjali z izzivom Bodi Smart Bodi Eko, saj bodo oblikovali program za energijsko varčen dom, ki spodbuja varčno porabo energije. V Mariboru pa bodo reševali izziv Gamification mobilnega portala, saj bodo izdelali mobilni portal, preko katerega bo mogoče dostopati do mobilnih iger in jih tudi igrati.

Izjave udeležencev preteklih poletnih šol:

Izjava mentorja prve poletne pole EdIT:

Povezave:

O podjetju ComTrade

ComTrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije. Podjetja v skupini poslujejo na področjih razvoja informacijskih rešitev, sistemske integracije in distribucije informacijskih tehnologij ter strankam zagotavljajo poslovne rešitve z dodano vrednostjo, s katerimi lahko znižajo stroške in povečajo dobičkonosnost. ComTrade zaposluje več kot 1500 strokovnjakov v 10 državah, z več kot 1000 razvijalci programske opreme pa podjetje zagotavlja vrhunsko strokovno znanje v panogah upravljanja shranjevanja podatkov, vgradnih sistemov, igralništva in razvoja prilagojenih aplikacij. www.comtrade.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev