Računalništvo, telefonija
01.07.2016 08:27

Deli z drugimi:

Share

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem
Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Prodaja NetApp Flash diskovnih sistemov se strmo dviguje. Zabeležena je veliko večja rast, kot je značilna za trende diskovnih sistemov All-Flash na svetovnemu trgu, ugotavlja analitična hiša IDC Corp.

V zadnjem letu je prodaja narasla za 238,2%, med tem ko je rast na globalnemu trgu ocenjena na 87,4% letno. Sistemi NetApp All-Flash se torej prodajajo 2,7x hitreje od ostalih sistemov, in tako je NetApp na lestvici skočil s 4. mesta na 2. mesto z 22,8% tržnim deležem.

Zahvala gre trem različnim tehnološko naprednim produktnim skupinam: sistemom All-Flash FAS z odlično arhitekturo Scale-Out, diskovnim sistemom EF, ki temeljijo na tehnologiji SANtricity in rešitvi Solid-Fire z eno najbolj dovršenih tehnologij na tem področju. Tehnologije Flash se v sistemih NetApp uvrščajo tudi med hibridne konfiguracije v obliki agregatov SSD, konfiguracije Flash Pool in kot pospeševalniki Flash Cache.

V Sloveniji ima na področju NetApp All-Flash sistmov daleč največ izkušenj podjetje Our Space Appliances d.o.o., ki sisteme implementira in vzdržuje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več