01.07.2016 08:27

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Prodaja NetApp Flash diskovnih sistemov se strmo dviguje. Zabeležena je veliko večja rast, kot je značilna za trende diskovnih sistemov All-Flash na svetovnemu trgu, ugotavlja analitična hiša IDC Corp.

V zadnjem letu je prodaja narasla za 238,2%, med tem ko je rast na globalnemu trgu ocenjena na 87,4% letno. Sistemi NetApp All-Flash se torej prodajajo 2,7x hitreje od ostalih sistemov, in tako je NetApp na lestvici skočil s 4. mesta na 2. mesto z 22,8% tržnim deležem.

Zahvala gre trem različnim tehnološko naprednim produktnim skupinam: sistemom All-Flash FAS z odlično arhitekturo Scale-Out, diskovnim sistemom EF, ki temeljijo na tehnologiji SANtricity in rešitvi Solid-Fire z eno najbolj dovršenih tehnologij na tem področju. Tehnologije Flash se v sistemih NetApp uvrščajo tudi med hibridne konfiguracije v obliki agregatov SSD, konfiguracije Flash Pool in kot pospeševalniki Flash Cache.

V Sloveniji ima na področju NetApp All-Flash sistmov daleč največ izkušenj podjetje Our Space Appliances d.o.o., ki sisteme implementira in vzdržuje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.