Računalništvo, telefonija
01.07.2016 08:27

Deli z drugimi:

Share

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem
Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Prodaja NetApp Flash diskovnih sistemov se strmo dviguje. Zabeležena je veliko večja rast, kot je značilna za trende diskovnih sistemov All-Flash na svetovnemu trgu, ugotavlja analitična hiša IDC Corp.

V zadnjem letu je prodaja narasla za 238,2%, med tem ko je rast na globalnemu trgu ocenjena na 87,4% letno. Sistemi NetApp All-Flash se torej prodajajo 2,7x hitreje od ostalih sistemov, in tako je NetApp na lestvici skočil s 4. mesta na 2. mesto z 22,8% tržnim deležem.

Zahvala gre trem različnim tehnološko naprednim produktnim skupinam: sistemom All-Flash FAS z odlično arhitekturo Scale-Out, diskovnim sistemom EF, ki temeljijo na tehnologiji SANtricity in rešitvi Solid-Fire z eno najbolj dovršenih tehnologij na tem področju. Tehnologije Flash se v sistemih NetApp uvrščajo tudi med hibridne konfiguracije v obliki agregatov SSD, konfiguracije Flash Pool in kot pospeševalniki Flash Cache.

V Sloveniji ima na področju NetApp All-Flash sistmov daleč največ izkušenj podjetje Our Space Appliances d.o.o., ki sisteme implementira in vzdržuje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več