19.05.2016 15:30
Posodobljeno 8 let nazaj.

Pripravite se na Umi Super

$249,99 se zdi ugodna cena za zmogljiv pametni telefon, če upoštevamo, da tu ni nobene vezave ali kakšne druge obveznosti pri operaterju.
Umi Super

Umi super lahko kupite na spletni strani gearbest.com. Naprava ponuja izjemen fotoaparat s 13 MP, kjer se slike prikazujejo na 5.5 inčnem Full HD zaslonu. Zaslon ima ukrivljeno steklo (2.5D zaslon) kar pomeni, da so zaključki zaslona gladki in se lepo spojijo z ohišjem. Kamera na napravi ima sposobnost izjemno hitrega ostrenja, s pomočjo katerega boste lahko ujeli vsak trenutek.

Telefon ima eno leto garancije, pri čemer lahko vse uredite po pošti. Vi plačate poštnino do servisa, servis pa jo plača nazaj do vas. Tako prihranite na času, ki bi ga sicer porabili za pot in se izognete nabiranju dodatnih kilometrov. Če z izdelkom niste zadovoljni imate 45 dni časa, da izdelek vrnete in prodajalec vam bo vrnil denar.

Pametni telefon Umi Super tako po obliki kot z tekočim delovanjem konkurira bistveno dražjim tekmecem in tako potrošnikom ponuja ugoden nakup, brez da bi pri tem trpela uporabniška izkušnja. Za varnost poskrbi čitalnik prstnih odtisov, za zaščito zaslona pa Gorilla Glass 3.

Z nekaj doplačila pri poštnini je lahko vaš pametni telefon na domačem pragu že v roku 3-7 delovnih dni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248