Računalništvo, telefonija
13.02.2014 18:51

Deli z drugimi:

Share

Priznani dizajnerski nagradi IF za Philipsova televizorja

Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in nekonvencionalnemu oblikovanju sta Philipsova vrhunska televizorja DesignLine in serija 7100 (47PFL7108) proizvajalca TP Vision prejela prestižno nagrado IF za najboljši dizajn leta 2014. Gre za eno najbolj priznanih svetovnih nagrad za inovativen produktni dizajn, ki jo sponzorira International Forum Design GmbH iz Hanoverja. Podelitveni dogodek bo 28. februarja v nemškem Munchnu.
Priznani dizajnerski nagradi IF za Philipsova televizorja
Priznani dizajnerski nagradi IF za Philipsova televizorja

Philipsov DesignLine – Preboj iz konvencionalnih TV-oblik

Svež in nenavaden slog Philipsovega televizorja DesignLine se odlično prilega sodobnemu bivalnemu prostoru. Sprednji del je brezhibna steklena plošča, ki se nežno in elegantno preliva iz črne v prosojno in popolnoma skrije zaslon, ko ta ni vklopljen. Ko ga vključimo, pa mu velika prednja steklena površina daje čaroben učinek lebdenja, medtem ko tristranki Ambilght na steno za televizorjem projecira svetlobo, ki se barvno natančno ujema z vsebino na zaslonu. To še okrepi vtis lebdenja in obenem obogati gledalčevo izkušnjo s televizorjem.

Philips serije 7100: dizajn iz visokokakovostnih materijalov

Sprednja steklena plošča brez okvirja televizorja 47PFL7108 je ovita v izredno tanek srebrn trak iz brušenega aluminija. Pod zaslonom je nevpadljivo vgrajen fotoaparat, ki se lepo skrije v dizajn televizorja. Srebrna kombinacija s kromiranim poliranim aluminijem tvori edinstveno odprto stojalo. Dizajn televizorja je razširjen s tristransko tehnologijo Ambiligt, ki na steno za televizorjem projecirajo svetlobo, ki se natančno ujema z vsebino na zaslonu.

»Oblikovalci pri TP Vision stremimo k ustvarjanju inovativnih ‘objektov poželenja’, ki se podajo k moderni notranji opremi. Ustvajamo pomembne izdekle za televizorje, daljinske upravljalnike in celotno uporabniško izkušnjo, ki prestopa meje konvencionalnega. Ta pristop združujemo z uporabo najkakovostejših materialov in edinstevno tehnologijo Ambilight, s čimer dosežemo razlikovanje in unikatnost Philipsovih televizorjev. Nagradi iF za dizajn sta odlični pokazateljici, da je naša strategija usmeritve na dizajn za potrošnike prepoznana,« pravi Rod White, višji kreativni direktor pri TP Vision.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več