Računalništvo, telefonija
20.04.2012 11:05
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Priznanje najboljšim v 2012

Priznanje najboljšim v 2012
Priznanje najboljšim v 2012

Buyers Laboratory Inc (BLI), vodilni globalni neodvisni laboratorij za testiranje produktov in rešitev informacijske tehnologije, je uvedel novo kategorijo testiranj za sisteme za produkcijski tisk/digitalni tisk.

“V zelo konkurenčnem in zapletenem svetu tiskarske proizvodnje, je izbira najbolj primerenega aparata za tisk težka naloga,” je dejal David Sweetman, vodja “European Research” in “Lab Services” za BLI. ” Podatkom v prospektih je včasih težko verjeti in ravno obsežen preizkus, kako te naprave v realnem okolju dejansko delujejo, nalogo olajša izbire primernega aparata olajša.”

BLI ocenjevanje vključuje tri polne dni intenzivnega testiranja, v katerem je natisnjeno od 30.000 do 150.000 odtisov, odvisno od modela. Produktivnost aparatov je testirana na različnih papirjih, premaznih, nepremaznih, različnih gramatur in velikosti, ob uporabi različnih zaključnih možnosti, ki posnemajo veliko različnih resničnih delovnih scenarijev. BLI tehniki ocenijo kakovosti odtisa, vključno s reprodukcijo poltonov, besedila in črtne grafike, nivoje gostote, spremembe v gostoti ter stabilnosti barv na 1.000 odtisov. Rezultati zagotavljajo kupcem neprecenljivo svetovanje o najboljši praksi za doseganje optimalne proizvodnje in produktivnost. BLI ocenjuje tudi sposobnost upravljanja z različnimi papirji glede na velikosti papirja, težo, vhodno kapaciteto, integracijo kataloga papirja. Pomemben segment ocenjevanja je tudi možnost in raznovrstnost enot za zaključne funkcije. Poleg tega test vključuje tudi oceno enostavnosti uporabe upravljanja s tiskalniškimi nalogami; vstavljanje papirja in tonerja, menjavo zamenljivih komponent s strani operaterja; odstranjevanje zastojev papirja.

Po več kot 22 milijonih odtisih na produkcijskih aparatih vodilnih ponudnikov, je BLI testiranje razkrilo, kaj loči najboljše od ostalih. BLI s svojo prvo letno PRO nagrado daje priznanje najboljšim. Tako je aparat Konica Minolta bizhub PRESS C7000 dobil “nagrado PRO Award 2012” za najboljši vstopni barvni produkcijski aparat.

“bizhub PRESS C7000 smo predstavili kot sistem z visoko kakovostjo odtisa, ki je vzdržljiv, prilagodljiv, zanesljiv in sposoben tiska tudi večjih kapacitet. Dejstva, ki jih potrjuje PRO Award 2012 jasno govorijo, da je bizhub PRESS C7000 izpolnil vse obljube.” pravi Matjaž Babnik, vodja marketinga podjetju Konica Minolta Slovenija in nadaljuje: “Nagrada je prišla v pravem času, tik pred DRUPO 2012 (Düsseldorf, Nemčija, od 3. do 16 maja 2012) največjim sejmom tiskarske industrije na svetu. Tako se bodo vsi obiskovalci sejma, ki se bodo oglasili na našem razstavnem prostoru (hala 8b, razstavni prostor B78-1), na lastne oči prepričali o izjemni kvaliteti aparata.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več