Računalništvo, telefonija
20.03.2013 13:41

Deli z drugimi:

Share

ProBI3 – inteligenca v poslu

V današnjem globaliziranem svetu hitrih odločitev, neizprosne konkurence in skrajševanja poslovnih ciklov si podjetja ne morejo več privoščiti, da bi tavala v temi in se odločala čez prst ali se utapljala v preveliki količini podatkov.
ProBI3 – inteligenca v poslu
ProBI3 – inteligenca v poslu

Podjetja se pri tem srečujejo s številnimi izzivi. Kako povezati proces planiranja s procesi odločanja v učinkovito izvedbo? Kako učinkovito znižati stroške poslovanja, ne da bi ogrozili razvoj podjetja? Kako ohraniti rast prihodkov? Kako iz vseh obstoječih in razpoložljivih podatkov oblikovati informacije, ki so podlaga za vodenje vsakodnevnih poslovnih procesov? Kako odpraviti težave z načrtovanjem in analizami? Kako skrajšati čas za izdelavo poročil?

Odgovore ponuja ProBI3

Odgovore na ta vprašanja ponuja ProBI3 – orodje poslovnega obveščanja (BI), ki skrbi za obveščenost vseh glavnih odločevalcev v podjetju. Uspeh poslovnega obveščanja temelji na preprostem dejstvu, da je organizacija, ki ve več kot druge in zna to znanje izkoristiti, v bistveni prednosti pred konkurenco. Za to potrebujemo orodje za preprosto in hitro pripravo različnih analiz s poljubnimi kriteriji. Z analitičnimi tabelami lahko primerjamo vrednosti, ugotavljamo trende, povezave in vplive med podatki, ki jih lahko spremljamo v poljubnem časovnem obdobju.

Podjetja spreminja v ozaveščene organizacije

Proaktivni sistem ProBI3 pomaga spreminjati podjetja v ozaveščene organizacije, rešitev pa ima še dodatne prednosti v primerjavi s tradicionalnim poročanjem. Uporabniški vmesnik je preprost, pregledovanje podatkov pa je s pomočjo globinskega raziskovanja hierarhično in strukturirano. ProBI3 ponuja možnost vnaprejšnje priprave oblikovnih predlog in v vsakem trenutku omogoča vizualizacijo podatkov s poročili v obliki tabel in grafov.

Številne prednosti

S ProBI3 se podjetja hitreje odzivajo na zahteve svojih naročnikov in spremembe na trgu. Vedo tudi, kakšne so potrebe njihovih strank. Rešitev omogoča optimizacijo poslovanja in stroškovno učinkovitost, kakovostna analitika pa je osnova za pogled v tekoče poslovanje, ustrezno načrtovanje in optimalno izkoriščanje virov.

Poslovno znanje pridobivamo na osnovi podatkov in informacij, poslovne odločitve, ki jih sprejemamo, pa se odražajo tudi v spremembah poslovnih procesov. »Poslovno obveščanje torej pomeni sposobnost, da na osnovi pravilnih in pravočasnih informacij spremljamo poslovanje in razvijamo, spreminjamo ter prilagajamo poslovno strategijo,« poudarjajo v podjetju PRONET Kranj, ki razvija inovativno rešitev za poslovno obveščanje ProBI3.

Učinkovito poslovno obveščanje

ProBI3 je orodje za učinkovito poslovno obveščanje in sistematično skladiščenje podatkov, kar je podlaga za spremljanje poslovanja podjetja, partnerjev in konkurence. Več o Pronet ponudi najdete na www.pronet-kr.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več