24.11.2011 08:58

Prodaja papirja ColorLok narasla na 2,1 milijarde prodanih zavitkov

Podjetje HP je sporočilo, da je bilo v okviru programa ColorLok od njegovega začetka leta 2008 do danes prodanih 2,1 milijarde zavitkov papirja. Prodaja je močno narasla od marca letos, ko je bilo zabeleženih 1,3 milijarde prodanih zavitkov.
Prodaja papirja ColorLok narasla na 2,1 milijarde prodanih zavitkov

Standard ColorLok vključuje papirje, izdelane s posebnimi dodatki, ki zagotavljajo hitrejše sušenje, bolj žive barve in močnejše odtenke črne barve pri tiskanju na črnilnih tiskalnikih. Papir ColorLok sedaj nudijo večje blagovne znamke, kar pomeni, da je ta papir sedaj bistveno lažje dostopen po vsem svetu.

»Tehnologija ColorLok izboljšuje kakovost papirja, ki je na voljo uporabnikom po vsem svetu,« je dejal Larry Tracy, direktor programa ColorLok pri podjetju HP. »Uporabniki cenijo izjemno izboljšano tiskalniško izkušnjo, ki jo zagotavlja ta tehnologija. Zato se vse več blagovnih znamk pri izdelavi papirja poslužuje tehnologije ColorLok.«

Zasluga za razpoložljivost papirja ColorLok gre partnerjem, kot sta Domtar in JK Paper Ltd., ki tehnologijo ColorLok uporabljata v vseh vrstah papirja. Trenutno tehnologijo ColorLok uporablja vsaj 220 različnih blagovnih znamk papirja po vsem svetu.

Program ColorLok je pod svoje okrilje sprejel tudi svojega najnovejšega člana – vodilnega evropskega trgovca s papirjem, podjetje Inapa. Podjetje Inapa jes sporočilo, da njihov papir Tecno sedaj vključuje tehnologijo ColorLok za močnejše črne odtenke, žive barve in hitrejše sušenje pri tiskanju na črnilnih tiskalnikih. Papir Tecno podjetja Inapa je med strokovnjaki za papir znan po svoji vrhunski kakovosti, s katero zagotavlja izjemno izkušnjo pri tiskanju.

Podjetje Antalis International, eden največjih evropskih trgovcev s papirjem, bo to jesen vključilo tehnologijo ColorLok v svojo vrhunsko znamko papirnih izdelkov Image Impact. Tudi vodilno evropsko podjetje za izdelavo papirja, Mondi Uncoated Fine Paper, je razširilo svojo ponudbo papirja ColorLok, ki sedaj vključuje znamke NAUTILUS SuperWhite, IQ appeal in MAESTRO Bulky.

Tehnologija ColorLok uporabnikom zagotavlja kakovost, ki jim je na voljo pri različnih blagovnih znamkah. Logotip ColorLok pomeni, da papir, ki ga uporabljajo, zagotavlja kakovost tehnologije ColorLok. To velja tudi za recikliran papir ali papir za splošno rabo.

Papir, ki je skladen s standardi kakovosti ColorLok, je bil za zagotavljanje največje učinkovitosti ter stalno kakovostnih in zanesljivih rezultatov strogo preizkušen z vsemi vrstami pisarniške opreme za tiskanje, vključno s črnilnimi in laserskimi tiskalniki ter kopirnimi stroji. Dodatne informacije so na voljo na naslovu www.hp.com/go/colorlok.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM