Računalništvo, telefonija
03.07.2014 09:04
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalen tisk brez kartuš

Epsonov tiskalnik s sistemom rezervoarja s črnilom je idealna rešitev za vsakogar, ki želi tiskati po izjemno ugodni ceni, brez kakršnih koli težav in brez sklepanja kompromisov med zmogljivostjo in kakovostjo.
L1800
L1800

Epson je predstavil novo serijo naprav »Factory Print Epson«, ki vključuje 4 barvni A3 tiskalnik L1300 in 6 barvni A3 tiskalnik L1800. Gre za prva A3 Inkjet tiskalnika, ki delujeta brez barvnih kartuš. Oba vsebujeta rezervoar črnila s kapaciteto 70 ml in lahko natisneta do 15 črnobelih strani na minuto. Tiskalnika sta idealna rešitev za vsakogar, ki želi tiskati po izjemno ugodni ceni, brez kakršnih koli težav in brez sklepanja kompromisov med zmogljivostjo in kakovostjo.

Epson L1300 bo rešil različne tiskarniške težave, saj združuje možnost tiskanja vsakodnevnih dokumentov, poročil, grafov, CAD načrtov in posebnih predstavitvenih materialov za različne medije, saj lahko tiska tudi na debel in fotografski papir do velikosti A3. Začetni paket vključuje rezervoarje s cyan, magenta in rumenim črnilom ter dva rezervoarja s črno barvo, kar bo dovolj za tisk 5.700 barvnih in 7.100 črnobelih A4 strani.

Šestbarvni barvni brizgalnik L1800 lahko tiska z ločljivostjo 5760×1440 pik na palec na papir do velikost A3 brez puščanja robov. Poleg štirih osnovnih barv, ta vsebuje še svetlo cyan in svetlo magento. Ta kombinacija barv omogoča visoko kvalitetni fotografski tisk velikih slik in grafik za najboljši vtis na občinstvo. V začetnem paketu boste prejeli dovolj črnila za tisk 1.500 fotografij formata 10×15. Tiskalnik je tudi hiter, saj lahko natisne barvno fotografijo v le 45 sekundah.

Epsonova serija tiskalnikov vsebuje svoje lastne rezervoarje s črnilom, ki omogočajo nenehen tok črnila. Ta sistem je poznan kot sistem neprestanega napajanja črnila ali CISS (Continuous Ink Supply System). Poleg enostavnosti uporabe to omogoča tudi višjo produktivnost z manjšo porabo črnila. Ključni prednosti, ki jih prinašajo Epsonovi tiskalniki na tem področju, sta Epsonova Micro Piezo tehnologija in ultra veliki rezervoarji s črnilom. Visokozmogljiv rezervoar s črnilom je popolnoma vgrajen v tiskalnik, zato lahko uživate v zanesljivem tiskanju brez vsakršne umazanije ali težav z drugimi sistemi za ponovno polnjenje.

Micro Piezo tehnologija je sistem, s katerim tiskalnik brizga črnilo na papir. Ta tehnologija, ki lahko natančno poveča, ali zmanjša pritisk vbrizga, se razlikuje od drugih termalnih metod vbrizgavanja, ki lahko pritisk le povečajo. To omogoča večji nadzor gibanja, manjšo velikost pik, kar vodi v večjo natančnost. Glave teh tiskalnikov so opremljene z VSDT tehnologijo, ki omogoča razpršitev črnila v treh različnih velikostih.

Rezervoarji se še ponašajo s FIT tehnologijo dodajanja črnila s posebej zasnovanimi nepredušnimi pokrovčki in filtri za nadzor pritoka črnila v šobe tiskalnika in njegovo minimalno izgubo. Varnostni ventil nadzira pretok črnila, preprečuje povratni tok, omogoča pa tudi varen prenos tiskalnika, kjer koli ga potrebujete za delo. Ta tehnologija prinaša več vrednosti iz vsake plastenke črnila in omogoča prenašanje brez puščanja črnila.

Epsonova tiskalnika L1300 in L1800 bosta na voljo konec julija pri slovenskem dobavitelju Avtera, d. o. o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več