Računalništvo, telefonija
23.09.2010 13:22

Deli z drugimi:

Share

Majhna razdalja, velika slika

Majhna razdalja, velika slika
Majhna razdalja, velika slika

V mesecu septembru je Sharp razširil področje svojega portfelja projektorjev z ekstremnim širokim kotom in izjemno kratko razdaljo projeciranja z projektorjem PG-D2870W v WXGA ločljivosti (1.280 x 800 točk) in njegovih 3.000 ANSI lumnov zagotavlja kontrastno razmerje 2.000:1.

Projektor Sharp PG-D2870W ima širokokotno lečo, katera omogoča veliko sliko z razdalje zgolj 0,9m, ki doseže diagonalo slike že 152 cm (60”).

Še več, ko projektor namestimo pod strop, s svojo napredno tehnologijo ne slepi nastopajočega. Poleg tega vključuje Sharp PG-D2870W tehnologijo Brilliant Color ™ s šest-segmentnim barvnim kolesom kateri omogočata, da so slike omamljive kakovosti. V projektorju je vgrajena 3D ready tehnologija.

S pomočjo Short-Throw tehnologije lahko prezentacije potekajo v še tako majhnem prostoru. Projektor lahko namestimo pod strop, ne da bi pri tem zaslepili nastopajočega. Kratka razdalja projeciranja in širokokotna leča neovirano projecirata podobo na steno ali zaslon s strani do 130°.

Njegova teža je samo 2,9 kg in ima vmesnike za VGA, S-Video, Video, HDMI, DTV, LAN, USB tel delovanje žarnice do 5.000 delovnih ur.

Odlikuje ga Sharp-ov unikatni omrežni sistem, ki omogoča nadzor projektorja na daljavo z možnostjo pošiljanja sporočil o napaki na izbrani naslov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več