13.06.2011 18:56

PRONET BI3 – Poslovna inteligenca in celovito obvladovanje informacij

Poslovanje v današnjem svetu zahteva 360 stopinjski vpogled v poslovanje podjetja. Večina podjetij se srečuje z izzivi, kako povezati proces planiranja s procesi odločanja v učinkovito izvedbo…..
Pronet BI3

Poslovanje v današnjem svetu zahteva 360o vpogled v poslovanje podjetja. Večina podjetij se srečuje z izzivi, kako povezati proces planiranja s procesi odločanja v učinkovito izvedbo….. kako učinkovito znižati stroške poslovanja, ne da bi ogrozili razvoj podjetja….kako obdržati rast prihodkov?

Gre za pogosta vprašanja pri vodenju podjetja. Odgovore nanje najdemo s pomočjo orodja Pronet BI3, inovativnega produkta slovenskega podjetja, ki vam omogoča sprejemati ustrezne strateške odločitve in le te tudi meriti. Pronet BI3 je orodje za učinkovito poslovno obveščanje in sistematično skladiščenje podatkov, kar je osnova za spremljanje poslovanja podjetja, partnerjev in konkurence. Z analizo lahko na enostaven način primerjamo vrednosti, ugotavljamo trende, povezave in vplive med podatki.

Splošno namreč projekti podatkovnega skladiščenja temeljijo na izgradnji enotne zbirke vseh poslovnih podatkov podjetja. Na osnovi podatkov oziroma informacij pridobimo poslovno znanje. Poslovne odločitve, ki jih sprejemamo, se odražajo tudi v spremembah poslovnih procesov. Poslovno obveščanje torej pomeni sposobnost, da na osnovi pravilnih in pravočasnih informacij spremljamo poslovanje in razvijamo, spreminjamo ter prilagajamo poslovno strategijo.

Aplikacija Pronet BI3 nudi pomembne prednosti v primerjavi s tradicionalnim poročanjem. Uporabniški vmesnik je enostavnejši, pregledovanje podatkov je hierarhično in strukturirano (raziskovanje v globino), obstaja možnost vnaprejšnje priprave oblikovnih predlog ter v vsakem trenutku imate možnost vizualizacije podatkov (poročila v obliki tabel, grafov…).

Prednosti, ki odlikujejo tudi Pronet BI3:
– velika odzivnost podjetja na zahteve svojih naročnikov, poznavanje potreb strank,
– visoka odzivnost podjetja na spremembe na trgu,
– optimizacija poslovanja,
– stroškovna učinkovitost,
– kakovostna analitika kot osnova za pogled v prihodnost (plani) ter kar najboljše izkoriščanje virov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več