Računalništvo, telefonija
16.12.2014 10:35

Deli z drugimi:

Share

PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA

PRONET Kranj s ponosom objavlja dejstvo, da se z letošnjim letom uvršča v 1,6% pravnih subjektov v Sloveniji, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene bonitetne odličnosti (izpolnjevanje kriterijev certifikata v zadnjih treh poslovnih letih).
PRONET Kranj med 1,6% pravnih subjektov v Sloveniji z bonitetno oceno AAA
PRONET Kranj med 1,6% pravnih subjektov v Sloveniji z bonitetno oceno AAA

Uspešnost poslovanja podjetja PRONET Kranj se kaže v visoki bonitetni oceni AAA, ki še posebej v današnjih težkih gospodarskih razmerah pomaga pri doseganju verodostojnosti in varnosti pri kupcih. Pridobljen certifikat poslovne odličnosti in s tem povezana finančna stabilnost družbe je zagotovilo vsem kupcem programske opreme za dogloročno zagotavljanje garancije in izpeljavo zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih, kar je danes zelo redko. Verjamemo tudi, da bo pridobljen certifikat odlična garancija za sklepanje poslov in sodelovanj v tujini, kjer je velika stopnja zaupanja in kredibilnosti med partnerji še večjega pomena.

Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim poslovnim partnerjem, s katerimi že ali pa šele nameravajo sodelovati v prihodnje.

V bonitetni hiši Bisnode letno certificirajo poslovne subjekte, ki so si skozi svoje delovanje prislužili ocene A, AA oziroma najvišjo možno oceno odličnosti AAA. Poslovni subjekt prejme eno od treh ocen odličnosti glede na število zaporednih let doseganja najvišjega bonitetnega razreda: A (izpolnjevanje kriterijev v zadnjem letu), AA (v zadnjih dveh letih) ali AAA (v zadnjih treh letih). Najvišja ocena predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več