Računalništvo, telefonija
23.03.2012 07:06

Deli z drugimi:

Share

Prva “domača” poslovna aplikacija na App Storu

Programska oprema Standardna prodajalna v slovenščini
Programska oprema Standardna prodajalna v slovenščini

V začetku marca se je zgodil najbrž prelomni dogodek v načinu prodaje poslovnih aplikacij tudi pri nas. Regionalni distributer poslovne programske opreme HansaWorld je v sodelovanju s principalom prevedel, lokaliziral in pripravil za prodajo prva dva iz serije malih produktov za podporo različnih sklopov poslovnih procesov.

Preko spleta sta dostopni dve aplikaciji: Standardna prodajalna 6.3 SLO (POS prirejena vnosna okna, leplenje artiklov z vnosom kode ali čitanjem barkode, kombinirana plačila, evidentiranje ddv-ja, razna poročila o prodaji in POS dnevnik itd…) ter Standardno fakturiranje 6.3.SLO ( Artikli, kontakti, fakture, ceniki, prejeta plačila, različne analize in statistike…) To sta le dve od predvidenega niza malih aplikacij katere uporabnik z dodatnimi nakupi lahko tudi kombinira med seboj. Kar logičen je tudi odgovor, da se HansaWorld poslovna programska oprema razvija v Mac okolju čeprav je sproti prevajana na ostala okolja. S pravim ‘Mac’ izgledom in delovanju na Mac platformi bo zlahka zadovoljila vse slovenske Apple poslovne uporabnike, ki se zaman ozirajo okoli sebe v upanju, da bodo končno našli delujočo poslovno aplikacijo za svoj priljubljen računalnik.

Aplikacije odlikuje všečen Mac- design, enostavnost namestitve in uporabe ter seveda ugodna cena. Dostop do aplikacij najdete preko te povezave.

V kratkem sledita še aplikaciji Standard Bar in Standardna restavracija katera sta že v prodaji za trg hrvaške kjer je potencial še večji kot pri nas.

Predstavljene male apliakcije so del v svetu že uveljavljene pa tudi pri nas vse bolj prepoznavne poslovne programske opreme HansaWorld www.hansaworld.com katero zaključuje ena od tehnološko najbolj dovršenih aplikacij z imenom Integrirana poslovna platforma Enterprise by HansaWorld.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HSV d.o.o. (HansaWorld)
Za več informacij so vam na voljo pri HSV d.o.o. (HansaWorld)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HSV d.o.o. (HansaWorld)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več