09.07.2014 15:30

Prva ekipa z Itak Venom na glasbeni festival Exit

Kultni VW camper, Itak Ven, se po lanskoletnih poletnih road tripih z mladimi letos vrača v festivalski preobleki. Na tri regijsko najbolj odmevne festivale - Exit, New Yorker Fresh Island Festival in Schengenfest bo popeljal tri ekipe mladih. Tako so včeraj, 8. julija, za volan sedla dekleta iz Kočevja, ki se bodo odpeljala na festival Exit v Novi Sad. Do 13. julija so na http://ts.si/prijava_ven še možne prijave na New Yorker Fresh Island Festival in Schengenfest. Itak izbranim ekipam poleg 7-dnevne uporabe Vena seveda zagotavlja tudi vstopnice in kampiranje v času festivala ter povrnjene stroške prevoza.
Eva Winkler iz Službe za tržno komuniciranje v Telekomu Slovenije je predala ključe izbranim dekletom

»Zaželele smo si nekaj novega, razburljivega in poletno odštekanega, festival Exit pa nam je pisan na kožo. Ker ga bomo obiskale z retro Itak Venom, bo to prav posebna izkušnja. Komaj čakamo, da zažuramo v ritmih reggaeja, punka in rocka,« so ob predaji ključev Itak Vena povedale Špela, Naja, Tea in Maruša, ki so se na pot odpravile danes, 9. julija, ter se bodo vseskozi javljale prek Itakovih spletnih kanalov.

Hkrati bodo v sproščenem festivalskem okolju pomagale širiti dobra sporočila (manj sovražnosti, več muzike), kar je eden od namenov pobude #MocBesed. Prek nje si Itak in Zveza prijateljev mladine Slovenije prizadevata za dvig zavedanja o negativnih učinkih sovražnega govora na spletu med mladimi. »Znamka Itak že osem let navdušuje mlade, saj je vedno povezana s presežki, novostmi in uresničevanjem želja. Itak Ven Festival Edition po lanskoletnem uspehu letos Itakovce spremlja na velike glasbene festivale, zato je prav, da prvi ekipi želimo srečno vožnjo in veliko zabave na poti,« je ob predaji ključev Itak Vena dejal Niko Kušar, vodja Službe za tržno komuniciranje v Telekomu Slovenije.

Dekleta in ekipi, ki jim bosta sledili, lahko spremljate na http://ven.itak.si/ven_festivali, več o pobudi #MocBesed pa si lahko preberete na http://mocbesed.itak.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70