Računalništvo, telefonija
04.04.2016 08:31

Deli z drugimi:

Share

Prva pametna hišna avtomatizacija, ki jo lahko vzpostavite sami

Večje udobje, večja varnost, večji prihranek energije. Z Devolo Home Control boste svoj sistem hišne avtomatizacije namestili kot bi mignil. Z Devolo Home Control imate vedno pregled in nadzor nad svojim domom. Prva hišna avtomatizacija, ki jo sami vzpostavite, poskrbi za več udobja in več varnosti med vašimi lastnimi štirimi stenami, hkrati pa omogoča nižjo energijsko porabo.
Prva pametna hišna avtomatizacija, ki jo lahko vzpostavite sami
Prva pametna hišna avtomatizacija, ki jo lahko vzpostavite sami

Namestitev sistema hišne avtomatizacije Devolo je popolnoma enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Z Devolo Home Control bo pametno bivanje nezapleten in dostopen luksuz, ki si ga lahko privošči vsak: Izdelke vzemite iz embalaže, jih priključite na električno vtičnico in doživite novo dimenzijo bivalnega udobja na svojem pametnem domu.

Enostavno in nevpadljivo v ozadju vam sistem hišne avtomatizacije Devolo olajša vaš vsakdanjik. Področja kot so krmiljenje ogrevanja, osvetljave in zgradbe ter varnost zgradbe lahko upravljate s centralnega mesta in jih optimalno uskladite med seboj. S pritiskom tipk, aplikacijo ali časovnim preklapljanjem lahko enostavno in intuitivno krmilite svoje ogrevanje, osvetljavo in električne naprave. Tako imate vedno pregled nad tem, kaj se trenutno dogaja v vaših bivalnih prostorih.

Ogled celotne ponudbe Devolo Home Control >>

Osnovni komplet Devolo Home Control – pametna hiša za vsakogar

Osnovni komplet Devolo Home Control omogoča nezapleten in hiter vstop v pametno bivanje. Osnovni komplet vsebuje tri bistvene komponente za vzpostavitev pametne hiše: centralo Devolo Home Control*, preklopno in merilno vtičnico ter javljalnik odprtega okna/vrat. S temi komponentami lahko spoznate sistem Devolo Home Control in – glede na kombinacijo komponent – prinesete več udobja in več varnosti med svoje štiri stene, pri tem pa še varčujete z energijo. Hišno avtomatizacijo Devolo lahko individualno nadgradite. Tako lahko arhitekturo svoje pametne hiše oblikujete popolnoma v skladu z lastnimi željami.

Ogled osnovnega kompleta Devolo >>


Vaša pametna hiša za nadzor in udobje

S paleto izdelkov Devolo Home Control, ki delujejo na osnovi brezžičnega standarda Z-Wave®, lahko svojo pametno hišo hitro in nezapleteno oblikujete v skladu s svojimi željami. Med različnimi komponentami hišne avtomatizacije Devolo izberite ustrezne komponente za svoj individualni koncept pametne hiše. Osrednji del vaše pametne hiše je centrala Devolo Home Control. To krmilno enoto lahko enostavno priključite na poljubno električno vtičnico. Za namestitev in pripravo sistema Devolo Home Control na uporabo ne potrebujete strokovnega znanja ali posebnih rokodelskih spretnosti. Ni vam treba polagati kablov ali vrtati lukenj. Prek centrale Home Control programirate vse uporabljene naprave. Tako pametna hiša odpira številne individualne možnosti:

  • Preklapljanje osvetljave, ogrevanja in električnih naprav s stikalom za brezžično preklapljanje z vašega najljubšega mesta
  • Samodejno krmiljenje ogrevanja s časovnim preklapljanjem ali sobnim termostatom
  • Maksimalen nadzor z detektorji dima, detektorji gibanja in javljalniki odprtih vrat
  • Samodejni vklop luči ob vstopu v hišo
  • Preklapljanje osvetljave in naprav z daljinskim upravljalnikom iz razdalje 100 metrov
  • Preklapljanje vseh naprav na poti prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika
  • Vpogled v trenutno energijsko porabo s pomočjo aplikacije

Takoj ko so komponente za pametno hišo serije Devolo Home Control programirane, vsi postopki samodejno potekajo: Ob želenem času se vključi osvetljava. Ko pridete domov, je hodnik že osvetljen. Ko se zjutraj zbudite, vas kopalnica pričaka s prijetno temperaturo. Ko želite prostor prezračiti in odprete okna, se ogrevanje zmanjša. Vaš detektor gibanja vas po elektronski pošti ali z SMS-sporočilom opozori na vsako nenavadno aktivnost. Pri tem se sami odločite, če želite svoje naprave upravljati z aplikacijo, časovnim krmiljenjem ali popolnoma enostavno s stikalom s svojega najljubšega mesta.

Hišna avtomatizacija

Osrednji del vašega pametnega doma je centrala Devolo Home Control, ki služi kot krmilna enota. Kot kak dirigent ta decentni vtični adapter nevpadljivo v ozadju skrbi za popolno usklajenost vseh naprav in komponent. Z uporabo brezžične tehnologije Z-Wave® se v krmilni enoti shranjujejo vse nastavitve, ki jih vnesete ročno ali prek aplikacije. Centrala Home Control te ukaze pošilja na vse pametne komponente, ki so nameščene v vaši pametni hiši.

S pomočjo priloženega omrežnega kabla lahko centralo Home Control povežete s svojim brezžičnim usmerjevalnikom, kar omogoča upravljanje vaše pametne hiše z uporabo spletnega brskalnika. Tako imate prek aplikacije dostop do svoje hišne avtomatizacije s poljubnega mesta. Prek svojega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika lahko nadzirate vse nastavitve in jih po potrebi spremenite. Upravljate lahko naprave ali sprejemate podatke – na primer trenutno energijsko porabo določenih naprav.

Druga možnost je, da centralno krmilno enoto vključite v obstoječe domače Powerline omrežje.


Preverite ponudbo >


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več