Računalništvo, telefonija
20.05.2016 19:36

Deli z drugimi:

Share

Prvi klik na ona-on.com pripeljal do poroke

Prvi klik na ona-on.com pripeljal do poroke
Prvi klik na ona-on.com pripeljal do poroke

Usodni da sta Romana in Marko dahnila ob Ribniku pri Lisjaku in tako zaključila lanski natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Par je odličen vtis na svojih 80 svatov pustil že ob prihodu s kočijo, ženin in nevesta, ki je svojo sanjsko obleko našla v poročnem salonu White Couture, za njen celoten izgled pa so poskrbeli še v frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič, pa sta bila vidno zadovoljna. Po usodnem da sta si nataknila poročna prstana iz Zlatarnice in uživala v odlični kulinariki iz gostinstva Lisjak.

Poročna zabava se je nadaljevala v Lisjakovem logu, kjer so okrogle mize so krasile dekoracije iz floristike Happy Day in številke miz iz Kaligrafije s Katarino. Mladoporočenca sta nas očarala s prvim plesom, njuno koreografijo so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko.

Sledila je kulinarična kraljica večera – poročna torta iz Kavarne Pri Nejcu. Torta je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videografer Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on poroko.

Sta ona-on par? Zaključuje se nagradni natečaj Najina Zgodba 2017!

Sta eden izmed tisočih parov, ki so se spoznali na ona on in si želita sanjske poroke ali pa drugih bogatih nagrad? Samo še do konca meseca maja imata čas, da se s svojo zgodbo prijavita na natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com! Le pogumno, splača se!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več