Računalništvo, telefonija
29.09.2016 15:40

Deli z drugimi:

Share

Prvi napovednik kampanje za Battlefield 1

Battlefield 1 - Posnetek iz napovednika
Battlefield 1 - Posnetek iz napovednika

Čeprav velika večina ljudi ob omembi serije Battlefield zagotovo pomisli na večigralstvo, je doslej vsaka igra v seriji vsebovala tudi enoigralski način… pa četudi je bil v večini primerov krajši od 6 ur in ni bil nič posebnega (s par izjemami).

Večigralski način nove igre v seriji Battlefield smo sicer že lahko preizkusili v začetku meseca, danes pa je DICE objavil še napovednik, namenjen prikazu enoigralske kampanje. Iz njega je razvidno, da bomo igrali kot mladenič, ujet v grozote prve svetovne vojne. Poleg tega napovednik prikaže tudi drugo stran vojne, ki jo strelske igre le malokrat uspešno uvedejo.

A ker gre le za napovednik, ne bomo preveč špekulirali. Raje počakajmo še en mesec na polni izid, kjer bomo kampanjo lahko tudi osebno izkusili.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35