Računalništvo, telefonija
10.02.2016 16:41

Deli z drugimi:

Share

Qlik® potrdil mesto v eliti globalne BI industrije

Najnovejši Gartnerjev “magični kvadrant ponudnikov BI orodij” med vodilne (»leaders«) uvršča le še 3 podjetja, med njimi Qlik Tech International.
Result - partner Qlik v Sloveniji
Result - partner Qlik v Sloveniji

Razvojni trendi in spremenjeno povpraševanja na trgu so pripeljale do preoblikovanja definicije, kaj moderna BI analitična platforma je. Spremembe glede na “magični kvadrant leta 2015” so znatne – lani je bilo med “leaderji” 9 podjetij, letos le tri.

Zakaj je Qlik® ostal vodilni?

Razlog je poudarek uporabniški izkušnji t.i. samopostrežne analitike. Qlik® je v vodilnem kvadrantu, ker so njegovi produkti dostopni vsem, enostavni za uporabo in omogočajo preprosto integracijo z obstoječimi sistemi. S tem tudi postavlja trende in smeri prihodnjega razvoja BI-orodij. IT (poročilni sistem) analitika ni več središče, dinamična (vizualna) analitika za poslovne uporabnike narekuje razvoj.

Result d.o.o. je partner globalnega “leader-ja” Qlik® na slovenskem tržišču. Smo specialisti za implementacijo rešitev Qlik® z bogatimi izkušnjami na domačem in tujih trgih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več