Računalništvo, telefonija
26.05.2016 13:51

Deli z drugimi:

Share

Rabljeni poslovni računalniki z garancijo

Prihranki ob nakupu poslovne računalniške opreme so lahko ogromni, a ne na račun kakovosti. Preverite ponudbo rabljenih poslovnih strojev priznanih proizvajalcev, za katere nudijo servis in garancijo in kjer dodaten nakup licenčnih operacijskih sistemov ni potreben.
Rabljeni poslovni računalniki z garancijo
Rabljeni poslovni računalniki z garancijo

Napredek je neusmiljen. Vsak dan nove aplikacije, orodja. Naprave lahko hitro zastarajo. Pa je to res ali nas proizvajalci opreme samo želijo spodbuditi k nakupu novega aparata? V BBT-ju so prepričani, da je za pisarniška opravila dovolj zmogljiv vsak rabljen poslovni računalnik BBT.

Potrebe uporabnika so seveda svetinja. Uporabniki, za katere mora administrator s področja IT skrbeti, morajo biti zadovoljni z orodjem in z njegovim delovanjem. Oboje je seveda zelo pomembno. Da pa bi zadovoljili vse bolj zahtevne procese in posledično uporabnike, se mnenja med nabavno službo in IT-jem krešejo. Stroški imajo negativen prizvok, zato je jasno, da jih je treba minimalizirati. Želja gre v smeri več za manj. In kje lahko v poslovnem procesu prihranimo zares veliko? Pri nabavi rabljenih poslovnih računalnikov, a ne na račun kakovosti.

Pretekla (in očitno tudi prihodnja) gospodarska kriza od nas zahteva racionalnost in obvladovanje stroškov, kjer se le da. A brez računalnikov v podjetjih ne gre, saj so nujni za vsakodnevna pisarniška in skladiščna dela, oblikovanje, programiranje ter tudi za delo v programih za 2D in 3D. In dejstvo je, da moramo računalniško opremo menjavati, vendar, zakaj bi kupovali nove računalnike, če to ni nujno?

BBT-jevi rabljeni poslovni računalniki – visoka kakovost po najugodnejši ceni

BBT-jevi rabljeni poslovni računalniki izvirajo iz Evrope, kjer so bili v lizing najemu v velikih korporacijah, torej je mogoča dobava večje količine istega modela računalnika z enakimi specifikacijami, če opremljate ali posodabljate večje oddelke. Sanje vsakega IT-jevca se začnejo prav tu. Konstantna dobava večjih količin opreme, izključno priznanih blagovnih znamk.

Tukaj ne govorimo o (pra)stari računalniški opremi, saj ima ta licenčne nalepke Windows 7 PRO in je dovolj zmogljiva tudi za poganjanje 10-ke. Mogoča je seveda tudi nadgradnja opreme, denimo povečanje delovnega pomnilnika, menjava trdih pogonov za pogone SSD, vgradnja zmogljivejše grafične kartice in še bi lahko naštevali.

BBT se z dejavnostjo prodaje rabljenih poslovnih računalnikov ukvarja že več kot 12 let in ima celo lasten servis. Pozor, zagotavlja garancijo za celotno opremo, tudi za baterije v prenosniku.

Priznane poslovne serije: stabilno delovanje

Vsa računalniška oprema, ki jo prodajajo pri BBT-ju, je izključno iz poslovnih linij priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so HP, Dell, Lenovo in Toshiba. Gre torej za poslovne serije višje kakovosti, namenjene intenzivni vsakodnevni rabi in so kot take sinonim za stabilno delovanje. Takšna poslovna oprema ima vsaj še dvakrat daljšo življenjsko dobo kot tista, namenjena široki potrošnji. Vsi računalniki in prenosniki iz BBT-jeve ponudbe so opremljeni z licenčnimi nalepkami, kar pomeni, da nakup operacijskega sistema ni potreben.

Prepričani smo, da vsi zaposleni ne potrebujejo najnovejšega računalnika, zato predlagam, da pokukate na spletno stran www.bbt.si.

Prihranili boste res veliko denarja, vendar ne na račun kakovosti. (P. R.)

Šest prednosti nakupa rabljenega poslovnega računalnika BBT:

  1. Veliki prihranki, a ne na račun kakovosti.
  2. Vsa oprema je izključno priznanih blagovnih znamk (HP, Dell, Lenovo, Toshiba) in izključno iz poslovnih linij (EliteBook, Precision, Thinkpad, Tecra).
  3. Nakup operacijskega sistema ni potreben – računalniki so že opremljeni z Microsoftovimi licenčnimi nalepkami.
  4. Šestmesečna garancija serijsko z možnostjo podaljšanja na 12 mesecev.
  5. Lasten servis, pomoč vam je na voljo tudi po poteku garancijskega roka.
  6. Testirano, pregledano in v dobrem fizičnem stanju.

Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več