Računalništvo, telefonija
14.05.2012 14:22
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniki ANNI – hitrejši in varčnejši

Računalniški svet ne pozna počitka. Tehnologije se razvijajo izredno hitro, kar je še posebej očitno na področju procesorjev, grafik in hrambe podatkov. V podjetju ANNI so že prenovili svojo ponudbo računalnikov družine PRO, ki so opremljeni z novimi procesorji Intel Core tretje generacije. S skrbno izbiro drugih komponent in dodatkov so v ANNI-ju poskrbeli, da boste nad novim računalnikom preprosto navdušeni.
Računalniki ANNI – hitrejši in varčnejši
Računalniki ANNI – hitrejši in varčnejši

V letošnjem letu bo še veliko govora o novi generaciji procesorjev Intel Core s kodnim imenom Ivy Bridge, ki so že na voljo v najnovejših namiznih in prenosnih računalnikih. Omenjena arhitektura procesorjev namreč prinaša še natančnejšo tehnologijo izdelave (22 nm), kar je inženirjem omogočilo, da procesorje opremijo s še več tranzistorji. Posledično so novi procesorji zmogljivejši in bolj učinkoviti. V primerjavi s predhodniki (procesori Intel Core z jedri Sandy Bridge) namreč novi procesorji, ki so zgrajeni s pomočjo t. i. 3D-tranzistorjev, ponujajo kar 50 odstotkov večje zmogljivosti na porabljen vat energije. Nova tehnologija izdelave je poskrbela tudi za manjšo fizično velikost procesorske sredice – v primeru štirijedrnih procesorjev so jedra Ivy Bridge velika vsega 160 mm2, kar je 35 odstotkov manj kot v prejšnji generaciji. Znatnih izboljšav je bila deležna tudi v procesorje vgrajena grafika Intel HD Graphics, ki skrbi za pospeševanje bogatih grafičnih in video vsebin. Med novostmi najdemo še rešitev Intel Quick Sync Video, ki omogoča hitro kreiranje, urejanje in deljenje video posnetkov, ter tehnologijo Intel Wireless display, ki omogoča brezžičen prenos slike in video vsebin na sodobne zaslone, televizorje ter projektorje. Intel HD Graphics 4000 je tudi do 50 odstotkov hitrejša od predhodnikov.

ANNI PRO
Novi procesorji Intel Core so torej hitrejši in varčnejši, kar je tudi vodilo proizvajalca ANNI, ki je svoje računalnike med prvimi v Sloveniji opremil s temi procesorji. Ne glede na to, ali računalnik uporabljate za delo ali zabavo, boste z novo dimenzijo zmogljivosti odlično postreženi. Računalnike ANNI PRO namreč poganjajo procesorji Intel Core i5 ali Core i7 tretje generacije, ki so opremljeni s tehnologijo Intel Turbo Boost 2.0. Ta samodejno zviša delovni takt procesorja za več sto megahercev, ko potrebujete več zmogljivosti – bodisi pri kodiranju filmov, igranju iger ali uporabi drugih zahtevnih programov.

A ker sam procesor še ne naredi odličnega računalnika, so ga v ANNI-ju zapakirali v kakovostno ohišje in sparili z zmogljivo osnovno ploščo z vrsto naprednih vmesnikov. Med njimi ne manjkajo USB 3.0, SATA3, gigabitna omrežna povezava ter 7.1-kanalna zvočna kartica. Vsi modeli so opremljeni še s hitrim delovnim pomnilnikom DDR3 ter trdimi diski visoke kapacitete ali pa super hitrimi pogoni SSD. Med standardno opremo sodi tudi dvoslojni DVD-zapisovalnik, ki ga za doplačilo lahko nadgradite s pogonom Blu-ray in tako še obogatite svojo multimedijsko izkušnjo. Zahtevnim igričarjem pa so namenjeni računalniki ANNI PRO GAMER, ki imajo vgrajene visoko zmogljive grafične kartice NVIDIA GeForce ali AMD Radeon HD.

V času promocije novih tehnologij podjetje ANNI računalnikom družine PRO prilaga kar dve darili, in sicer varnostno programsko opremo Panda Antivirus Pro 2012, ki ponuja zanesljivo zaščito računalnika in podatkov v njem, ter USB-ključek LevelOne za brezžično povezljivost.

Računalniki ANNI PRO najnovejše generacije so naprodaj od 599,90 € dalje, računalnik pa je moč kupiti tudi na do 24 obrokov. Garancijsko jamstvo za računalnike ANNI PRO velja 24 mesecev, obenem pa lahko doplačate tudi polno zavarovanje računalnika za 3 ali 5 let.

Potrebujete dodaten razlog, zakaj kupiti računalnik ANNI PRO? Gre za podjetje z več kot 20 let izkušenj iz sveta računalništva in več deset tisoč zadovoljnimi strankami. Bodite med njimi tudi vi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več