Računalništvo, telefonija
25.09.2012 16:19
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kjer se srečata umetnost in tehnologija

Kjer se srečata umetnost in tehnologija
Kjer se srečata umetnost in tehnologija

Integrirani namizni računalniki HP SpectreONE v privlačnem, izjemno tankem ohišju prinašajo 59,9-centimetrski (23,6-palčni) zaslon visoke ločljivosti s steklenim pokrovom in z zaobljenim zadnjim delom. Z debelino le 11,5 milimetrov so to najtanjši HP-jevi integrirani računalniki in med najtanjšimi integriranimi računalniki, ki so danes na voljo na trgu. Kot dodatek je na voljo modna brezžična sledilna ploščica, zasnovana posebej za računalnike SpectreONE. Ta uporabnikom nudi več svobode in možnost upravljanja računalnika z dotikom. S premikanjem, potezami in z dotiki lahko uporabniki odkrivajo novo okolje Windows 8.

Računalniki HP SpectreONE pa niso le privlačnega videza, temveč zagotavljajo tudi visoko zmogljivost z najnovejšimi Intelovimi procesorji in grafično kartico NVIDIA, ki ima 1 GB grafičnega pomnilnika. Možnosti za povezovanje zagotavljajo brezžična komunikacijska tehnologija NFC ter poln nabor vmesnikov, ki vključujejo 2 priključka USB 2.0, 2 priključka USB 3.0, vmesnik HDMI in priključek za slušalke. Tehnologija NFC omogoča povezovanje s pametnimi telefoni ali z drugimi mobilnimi napravami. Uporabnik se z napravo preprosto dotakne računalnika HP SpectreONE ter omogoči takojšen prenos vsebin ali naslovov URL.

Računalniki HP SpectreONE so zmogljivi zabavni centri, ki vključujejo tehnologijo Beats Audio, HP-jevo spletno kamero visoke ločljivosti TrueVision ter nove aplikacije HP Connected Remote in HP Connected Photo. Z že nameščenimi polnimi različicami programske opreme Adobe Photoshop Elements 10 in Adobe Premiere Elements 10 uporabnikom zagotavljajo dodatne zmogljivosti za urejanje fotografij ter video posnetkov.

Varnost zaupnih podatkov in zaščito pred spletnimi grožnjami zagotavlja dveletna naročnina na rešitev Norton Internet Security. Podporo za računalnike HP SpectreONE zagotavlja posebna skupina strokovnjakov, poleg tega pa so 90 dni brezplačno na voljo tudi storitve HP SmartFriend Services, ki nudijo storitve spoznavanja z izdelkom, pomoč pri namestitvi novih računalnikov ter odgovore na vprašanja, kako izvesti določene naloge. Pri tem je strankam zagotovljena prednostna obravnava z neposrednimi klici, s kar najkrajšim časom čakanja, z daljšim delovnim časom podpore ter s povratnimi klici. Uporabniki lahko izberejo tudi oddaljeno pomoč prek klepeta.

Nov nabor integriranih osebnih računalnikov sledi najavi s 30. avgusta 2012, ko so bili predstavljeni novi prenosniki s tehnologijo zaslonov na dotik, zasnovani za operacijski sistem Windows 8.

Računalniki HP SpectreONE bodo predvidoma na voljo januarja po začetni ceni 1399 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več