Računalništvo, telefonija
25.04.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

Računalniški program Route Planner

Route Planner je za vse tipe prevozov
Route Planner je za vse tipe prevozov

Kot rešitev za optimalno planiranje voženj vam predstavljamo računalniški program Route Planner. Program je namenjen vsem podjetjem, ki planirajo prevoze blaga ali opravljajo servisne storitve. Program odlikuje hitrost, enostavna uporaba in prilagodljivost.


Optimalno planiranje prevozov pomeni občuten prihranek

V podjetjih, kjer je uspešno poslovanje odvisno tudi od prevozov, predstavlja transport zajeten del stroškov, ki sem jim ni moč izogniti. S pravim pristopom, pravimi orodji in znanjem pa jih lahko zelo uspešno znižamo.

Avtomatsko planiranje

Z uporabo programskega orodja za optimalno planiranje prevozov »Route Planner« lahko vsa naročila in vsa vozila planiramo naenkrat in to z upoštevanjem različnih časovnih oken ter vseh drugih posebnih zahtev naročil. Na ta način se občutno zmanjša čas planiranja, uporabljena so ustrezna vozila, ki so bolje izkoriščena, vrstni red obiska strank je optimalno določen, človeški faktor je bistveno zmanjšan.

Dodana vrednost avtomatskega planiranja

Najpomembnejša posledica avtomatizirane optimizacije prevozov je znižanje s transportom povezanih stroškov. Prihranki zaradi manj prevožene razdalje in bolj učinkovito porabljenega časa na cesti običajno znašajo 5-25 %. Porabljen čas za planiranje in organizacijo prevozov pa se lahko zniža za kar 25-75 %. Ob tem ne smemo pozabiti na boljšo izkoriščenost vozil in zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Stranski produkt optimizacije je tudi boljša storitev strankam. Vedeti v katerem časovnem razponu je predvidena dostava pošiljke, ali kdaj je planiran obisk serviserja lahko bistveno pripomore k boljši storitvi. Zadovoljna stranka pa pomeni uspešen posel.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več