Računalništvo, telefonija
13.06.2016 12:10

Deli z drugimi:

Share

Razigrano v poletje z novim HTC Desire 530

Pametni telefon z edinstvenim dizajnom na voljo pri Si.mobilu in Telemachu.
Razigrano v poletje z novim HTC Desire 530
Razigrano v poletje z novim HTC Desire 530

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, ljubitelje urbane ulične mode v Sloveniji razveseljuje z novim pametnim telefonom HTC Desire 530. Telefon, ki z edinstvenim dizajnom, priročnima kamerama in bogato zvočno izkušnjo dopolnjuje razigrano plat vsakega posameznika, je že na policah Si.mobila in Telemacha.

Novi HTC Desire 530 je narejen za uporabnike, ki se radi poigravajo z uporabo izstopajočih barv in stilov. Na slovenskem trgu je ta mobilni modni dodatek razpoložljiv v grafitno sivi in stratus beli barvni različici. »HTC Desire 530 ni le cenovno dostopen pametni telefon privlačnega videza, temveč zagotavlja celostno zabavno uporabniško izkušnjo,« pojasnjuje Petra Razić, direktorica za jadransko regijo pri HTC.

HTC je prisluhnil željam uporabnikov po individualnosti in ustvaril telefon z izstopajočim ohišjem: uporaba posebnega procesa barvanja prek pršilnih šob vsak telefon HTC Desire 530 namreč spremeni v platno, ki ga krasijo barvne pike. Skupaj z retro vrvico za prenašanje se tako po videzu bistveno razlikuje od vseh drugih telefonov na trgu. Izvirnost pa ni le v živahnem ohišju, temveč tudi v prilagodljivosti uporabniške izkušnje. Z več kot 25.000 temami si lahko uporabniki prilagodijo barvno shemo in ozadje naprave po lastnih željah in glede na svoje najljubše fotografije.

Simpatičen navzven in zmogljiv navznoter. Zahvaljujoč kamerama s 5 in 8 milijoni slikovnih točk lahko uporabnik posname tako »selfije« kot vse druge nepozabne trenutke. S funkcijama Auto Selfie in Voice Selfie posnetki nastajajo brez dotika gumba, zaradi vgrajenega senzorja BSI, ki zajame več svetlobe, pa telefon omogoča zajemanje posnetkov ob katerem koli delu dneva. Za njihovo shranjevanje je na voljo 16 GB notranjega spomina z možnostjo dodatne razširljivosti s spominsko kartico SD do velikosti 2 TB.

Z operacijskim sistemom Android 6.0 Marshmallow ter 5-palčnim (12,7 cm) zaslonom z ločljivostjo 1280×720 slikovnih točk je užitek v brskanju po spletu, uporabi družbenih medijev in predvajanju svojih najljubših vsebin zagotovljen. Pri ogledu posnetkov je nepogrešljiva visoka kakovost zvoka, h kateri pripomore revolucionarni zvočni sistem HTC BoomSound™ s tehnologijo Dolby Audio™ v kombinaciji z ojačevalnikom, ki izboljša glasnost in base, ne da bi pri tem popačil zvok.

S kombinacijo vseh funkcij je HTC Desire 530 popolni sopotnik uporabnika pri igrivih poletnih dogodivščinah. Podrobnosti o ugodni ponudbi tega dostopnega telefona so na voljo na prodajnih mestih ali na spletnih straneh mobilnih operaterjev Si.mobil in Telemach.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več