18.02.2015 14:54

Red Orbit je za “From First Click to Last Conversion” prejel prestižno nagrado Digiday Retail Awards

Nagrade Digiday Retail Awards so podelili v začetku februarja v New Yorku, digitalna agencija Red Orbit pa se je z zmago v svoji kategoriji postavila ob bok svetovnim velikanom, kot sta SapientNitro in JCPenney.
Red Orbit dobitnik prestižne nagrade Digiday Retail Awards

Tekmovanje Digiday Retail Awards izpostavlja najboljše svetovne dosežke na področju digitalnega marketinga v segmentu spletnih trgovin. Red Orbit je zmagal v kategoriji »Best Use of Data«, ki nagrajuje najbolj inovativno uporabo podatkov v digitalnem marketingu s ciljem povečanje prodaje. Žirijo je prepričal celostni pristop k spremljanju procesa odločanja potrošnikov, inovativne povezave podatkov med različnimi digitalnimi in klasičnimi komunikacijskimi kanali ter učinkovita uporaba pridobljenih informacij v digitalnih kampanjah.

Red Orbit je s tem dokazal, da spada v sam svetovni vrh na področju povezovanja spletne analitike in marketinga.

V začetku leta 2014 sta Red Orbit, vodilna slovenska digitalna agencija na področju spletne analitike in edino podjetje v Sloveniji s certifikatom Google Analytics Certified Partner, in Big Bang, vodilni slovenski trgovec na področju zabavne elektronike, pripravila podroben načrt spremljanja odločitvenega procesa potrošnikov z namenom izboljšanja učinkovitosti spletnega marketinga ter z željo potrošnikom ponuditi boljše vsebine in boljšo ponudbo. Red Orbit je v sklopu projekta implementiral napredno spletno analitiko, ki spremlja potrošnike skozi celotni odločitveni proces, prek različnih naprav in digitalnih kanalov. Na podlagi boljšega razumevanja potrošnikov je Red Orbit optimiziral Big Bangov digitalni nastop, Big Bang pa je vpeljal spremembe v svojih fizičnih trgovinah. Izjemni rezultati projekta so prinesli velikansko izboljšanje spletne prodaje, konverzije na spletni strani, povprečne vrednosti nakupa in števila nakupov.

Nagrade podeljuje Digiday, eden izmed najvplivnejših medijev na področju digitalnega marketinga in oglaševanja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

SIDERA d.o.o.