Računalništvo, telefonija
24.10.2016 12:46
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Redmi Note 3 Pro skoraj pol ceneje

Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Spletni trgovec GearBest na svoji spletni strani ponuja odlični pametni mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro s kar 45 % popustom. Vaš je lahko le za 152,87 €. Pohitite, akcija traja le še 3 dni oziroma do razprodaje zalog.

Telefon poganja operacijski sistem Android 6.0. Šest jedrni procesor Snapdragon 650 s 3 GB delovnega pomnilnika in 32 GB notranjega pomnilnika resnično dobro opravi svoje delo. Na različnih testih, ki jih lahko najdete na spletu se uvršča precej visoko.

Ekran je HD velikosti 5.5 palcev ali 13,97 cm. Ohišje telefona je aluminijasto z lepo ukrivljenimi robovi, ki sedejo v dlan. Na zadnji strani, pod 16 MP kamero lahko najdemo bralnik prstnih odtisov, ki je občutljiv na pritisk. Na sprednji strani je kamera z resolucijo 5 MP, obe pa imata lečo f/2.0. Če pogledamo telefon kot celoto, sta kameri še najslabši del. S tem ne mislimo, da sta slabi, nikakor ne, le preostale lastnosti Redmi Note 3 Pro izstopajo toliko bolj, da bi od kamere pričakovali še več.

Uporabniki Xiaomi Redmi Note 3 Pro večino lepo pohvalijo napravo, saj za svojo ceno nudi ogromno. Poleg tega je baterija velikosti 4000 mAh, kar je dovolj za celodnevno uporabo in verjetno še kaj več. Odvisno za kaj pametni mobilni telefon uporabljate. Redmi Note 3 Pro se namreč odlično odreže tudi pri igranju zahtevnejših iger, kar pa se posledično pozna tudi na bateriji.

GearBest poskrbi tudi za garancijo in brezplačno poštnino. Več o pametnem mobilnem telefonu si lahko pogledate na njihovi spletni strani in v spodnjem videu, kjer je posnet vzdržljivostni test.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več